Libnet.ro
UNICEF

13:30

Gabriela Firea in tramvaiul 21. Primarul Capitalei, surprins din nou in mijlocul de transport - FOTO

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea in tramvaiul 21. Primarul Capitalei, surprins din nou in mijlocul de transport - FOTO

Edilul Capitalei,Gabriela Firea, a fost surprinsa din nou circuland cu transportul in comun. De data aceasta, primarul Capitalei a calatorit cu tramvaiul 21, dupa ce, in urma cu nici aproximativ o luna, Ga. continuă pe Antena3

Lovitura pentru Gabriela Firea. Gigi Becali si-a dat fina in judecata. Ce i-a facut primarul Capitalei

Gabriela Firea a primit o lovitura grea din partea lui Gigi Becali. Nasul ei de cununie a dat-o in judecata pentru 680. 000 de euro intr-un litigiu care dateaza din anul 2010. Totul a pornit de la despagubirile pe care Primaria Capitalei i le datoreaza patronului FCSB in urma exproprierii unui teren. Gabriela Firea a fost .

Primaria Capitalei a emis autorizatia de construire pentru pasajul de la Doamna Ghica Gabriela Firea: Urmeaza devierea si modernizarea tuturor retelelor edilitare din zona

Primaria Capitalei a emis autorizatia de construire pentru pasajul de la Doamna Ghica, a anuntat primarul general, Gabriela Firea, pe pagina de Facebook. in prima etapa vor avea loc lucrarile de deviere a retelelor edilitare. Lucrarile la pasaj se vor finaliza in 12 luni, iar costul estimat este de 28 de milioane de euro. Constructor este Trustul de Cladiri Metropolitane Bucuresti, una dintre companiile municipale infiintate de Gabriela Firea.

GABRIELA FIREA: Sierra Quadrant trebuie sa inteleaga ca nu suntem in Vestul salbatic

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, miercuri, intr-o conferinta de presa privind sistemul de termoficare, ca trebuie sa existe posibilitatea de a plati factura la 40 de zile, nu la 30, sau sa se schimbe modul de facturare.

GABRIELA FIREA: Lucrarile la Pasajul suprateran Doamna Ghica intra in linie dreapta

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a semnat autorizatia de construire pentru lucrarile la Pasajul suprateran Doamna Ghica. Proiectul prevede devierea si modernizarea tuturor retelelor edilitare din zona - apa, canalizare, gaze naturale, termoficare, electrice, iluminat public, telecomunicatii si sistematizarea drumurilor, transmite un comunicat remis Redactiei noastre.

Gabriela Firea cere Guvernului sa schimbe prin OUG facturarea pentru platile RADET catre ELCEN

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, ca va ruga Guvernul sa dea o ordonanta de urgenta privind plata facturilor ELCEN de catre RADET, deoarece, potrivit actualelor prevederi,.

Gabriela Firea, despre sistemul de termoficare din Bucuresti: in ultimii 50 - 60 de ani nu s-a investit serios. S-au facut mai mult carpeli

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri ca, in ultimii 50 - 60 de ani, nu s-a investit serios in sistemul de termoficare, adica sa se faca o inlocuire totala a conductelor. Ea a.

Gabriela Firea: Lucrarile la Pasajul suprateran Doamna Ghica intra in linie dreapta

Primarul General, Gabriela Firea, a semnat autorizatia de construire pentru lucrarile la Pasajul suprateran Doamna Ghica. Urmeazadevierea si modernizarea tuturor retelelor edilitare din zona - apa,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )