Libnet.ro
UNICEF

11:46

Veste buna din Alba: niciun caz nou de coronavirus din 528 de teste realizate. Cate cazuri active sunt in judet

Adevărul Adevărul,
Veste buna din Alba: niciun caz nou de coronavirus din 528 de teste realizate. Cate cazuri active sunt in judet

Niciun caz nou de infectare cu coronavirus nu a fost identificat in Alba, in ultimele 24 de ore, din cele 528 de teste efectuate. continuă pe Adevărul

Judetul fara niciun caz nou de coronavirus de sase zile. Ce explicatii au autoritatile

Cele mai recente raportari arata ca in ultimele 24 de ore, in sapte judete din Romania nu a fost confirmat niciun caz nou de infectare cu noul SARS-CoV 2.

Turkmenistanul sustine in continuare ca nu are niciun caz de Covid, dar inchide traficul feroviar si recomanda mastile, pentru praful din atmosfera

Turkmenistanul a ordonat suspendarea traficului feroviar timp de o saptamana, in conditiile in care autoritatile, care sustin in continuare ca nu au niciun caz de coronavirus, au multiplicat in ultima perioada masurile sanitare si de carantina, scrie AFP.

Veste buna pentru pensionari! Cine va primi tichete de masa calda si ce valoare au acestea. Anuntul ministrului

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a anuntat un nou sprijin pentru pensionarii cu varsta peste 75 de ani, care primesc pensia minima de 704 lei. Aceasta categorie de pensionari va primi tichete de masa in valoare de 180 de leipersoana, pentru achizitionarea de mancare calda din unitatile autorizate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )