Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste buna pentru bucuresteni! S-a deschis un parc cu dotari moderne pentru vizitatorii de toate varstele

Antena3 Antena3,
Veste buna pentru bucuresteni! S-a deschis un parc cu dotari moderne pentru vizitatorii de toate varstele

Inca un parc a fost deschis in sectorul 6 al Capitalei, Dupa ample lucrari de modernizare, noul spatiu pentru recreere include multiple dotari moderne pentru vizitatorii de toate varstele. Odata cu lucrarile de modernizare, dupa ce constructiile ilegale au fost demolate, suprafata parcului a crescut cu aproximativ 40%. Investitia a fost finantata integral de Primaria Sectorului 6. continuă pe Antena3

Veste buna pentru locuitorii sectorului 2 al Capitalei! Anuntul facut de Neculai Ontanu

Locuitorii sectorului 2 al Capitalei vor putea cumpara din piete cele mai proaspete, naturale, si totodata si cele mai ieftine produse agro-alimentare. Asta promite candidatul PPU SL pentru primarie, Neculai Ontanu,cel care este gata sa implementeze programul piete Eco si ieftine, daca va fi reales primar al sectorului 2. Fostul edil sustine ca speculantii din piete vor disparea si in locul lor, taranii si fermierii isi vor putea vinde produsele romanesti.

Veste excelenta pentru milioane de cetateni care locuiesc la bloc. Ce ajutor vor primi de la stat

In fiecare iarna, milioane de cetateni sufera din cauza temperaturilor scazute din apartamente, ca urmare a vesnicelor probleme aparute la sistemul de termoficare din Bucuresti. Pentru ca acest an este anul schimbarilor, liderul ALDE, candidat la Primaria Capitalei, le promite bucurestenilor centrale termice de bloc sau de apartament. Ajutor de la primarie pentru milioane de .

Leguma minune care are cele mai multe vitamine. Este mai buna pentru sanatate decat toate fructele

Exista legume despre care, pe nedrept, se vorbeste prea putin. Vitamina C este extrem de importanta pentru organismul nostru. De precizat este ca organismul nu o produce singur, ci ea trebuie luata din alimentatie. Ea este extrem de benefica pentru intarirea sistemului imunitar, a structurii osoase si ajuta la absorbtia fierului, dar da si un .

ALEGERI LOCALE 2020. Firea, anunt pentru bucuresteni inainte de votul de duminica: Am luat toate masurile

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune ca a luat toate masurile pentru ca bucurestenii sa poata vota duminica in siguranta, avand in vedere ca ne aflam in plina pandemie de coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )