Libnet.ro
UNICEF

15:15

Veste buna pentru locuitorii sectorului 2 al Capitalei! Anuntul facut de Neculai Ontanu

Antena3 Antena3,
Veste buna pentru locuitorii sectorului 2 al Capitalei! Anuntul facut de Neculai Ontanu

Locuitorii sectorului 2 al Capitalei vor putea cumpara din piete cele mai proaspete, naturale, si totodata si cele mai ieftine produse agro-alimentare. Asta promite candidatul PPU SL pentru primarie, Neculai Ontanu,cel care este gata sa implementeze programul piete Eco si ieftine, daca va fi reales primar al sectorului 2. Fostul edil sustine ca speculantii din piete vor disparea si in locul lor, taranii si fermierii isi vor putea vinde produsele romanesti. continuă pe Antena3

Veste buna pentru bucuresteni! S-a deschis un parc cu dotari moderne pentru vizitatorii de toate varstele

Inca un parc a fost deschis in sectorul 6 al Capitalei, Dupa ample lucrari de modernizare, noul spatiu pentru recreere include multiple dotari moderne pentru vizitatorii de toate varstele. Odata cu lucrarile de modernizare, dupa ce constructiile ilegale au fost demolate, suprafata parcului a crescut cu aproximativ 40%. Investitia a fost finantata integral de Primaria Sectorului 6.

Mastile pentru copii raman obligatorii! Anuntul facut de premierul Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban nu este de acord cu renuntarea la masti pentru copiii mici din unitatile de invatamant. Nu vad de ce trebuie sa existe unii care sa instige la nerespectarea acestei reguli, a spus premierul.

Veste excelenta pentru milioane de cetateni care locuiesc la bloc. Ce ajutor vor primi de la stat

In fiecare iarna, milioane de cetateni sufera din cauza temperaturilor scazute din apartamente, ca urmare a vesnicelor probleme aparute la sistemul de termoficare din Bucuresti. Pentru ca acest an este anul schimbarilor, liderul ALDE, candidat la Primaria Capitalei, le promite bucurestenilor centrale termice de bloc sau de apartament. Ajutor de la primarie pentru milioane de .

Metroul din Drumul Taberei, un real pericol pentru calatori. Anuntul facut cu putin timp in urma: Va fi inchis dupa alegeri

Vesti triste pentru milioane de bucuresteni care s-au bucurat cu ocazia deschiderii metroului din Drumul Taberei. Din pacate, se pare ca fericirea nu dureaza foarte mult timp, caci recent, liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a facut un anunt ingrijorator. Lucrarile pentru Magistrala M5 vor continua Politicianul a facut afirmatii ingrijoratoare vizavi de siguranta cetatenilor care .

Leguma minune care are cele mai multe vitamine. Este mai buna pentru sanatate decat toate fructele

Exista legume despre care, pe nedrept, se vorbeste prea putin. Vitamina C este extrem de importanta pentru organismul nostru. De precizat este ca organismul nu o produce singur, ci ea trebuie luata din alimentatie. Ea este extrem de benefica pentru intarirea sistemului imunitar, a structurii osoase si ajuta la absorbtia fierului, dar da si un .

STB SA infiinteaza o noua linie de autobuz pentru locuitorii din Cartierul Henri Coanda

Societatea de Transport Bucuresti STB SA infiinteaza, incepand cu 20 septembrie, linia de autobuz 231, care va functiona intre noul terminal Cartier Henri Coanda si Piata Presei, informeaza, duminica, un comunicat de presa al Primariei Capitalei.

VIDEO INTERVIU Cum ar putea deveni Sectorul 5 un sector smart? Cristian Bacanu, candidatul PNL pentru Primaria Sectorului 5: Nu mai putem sa acceptam ca este cel mai sarac sector Cele 110 hectare din zona Antiaeriana se pot transforma in parc

Cristian Bacanu, candidatul PNL la Primaria Sectorului 5, spune ca aproape tot ce s-a facut in sector in ultimii 4 ani a fost gresit si isi doreste ca lucrurile sa se schimbe din toate punctele de vedere. Candidatul PNL a discutat, intr-un interviu acordat HotNews. ro, despre cum isi propune sa transforme sectorul 5 intr-un sector smart, care sunt principalele lucruri care trebuie schimbate, ce planuri are pentru scolile, profesorii si elevii din sector si care sunt solutiile pentru a creste numarul spatiilor verzi si pentru a rezolva problema curateniei. Sa stiti ca in Sectorul 5 exista foarte multe terenuri care nu sunt folosite, foste fabrici. Sunt locuri unde se pot dezvolta investitii, dar este necesar ca investitorii, companiile sa simta ca nu sunt pur si simplu exfoliati, capusati de catre administratia publica locala, ca nu au usile inchise acolo. Si daca reusim sa facem toate aceste lucruri atunci viata oamenilor se va schimba in bine, a declarat Cristian Bacanu.

Planul lui Vanghelie pentru Primaria Sectorului 5: Dureaza o saptamana sa amenajez si sa ii dau drumul!

Marian Vanghelie este hotarat sa redeschida Piata Rahova in mai putin de o saptamana, daca va ajunge primarul Sectorului 5. El spune ca spatiul a fost inchis pentru a fi privatizat si le promite comerciantilor ca le va da inapoi locurile de munca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )