Libnet.ro
UNICEF

22:15

Veste buna pentru fermierii care au accesat fonduri europene

România Liberă România Liberă,
Veste buna pentru fermierii care au accesat fonduri europene

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a anuntat, duminica, ca fermierii care au inceput proiecte pentru fonduri europene vor primi banii conform sistemului actual si vor putea deconta sumele si dupa 31 decembrie. continuă pe România Liberă

Veste buna pentru elevi si prescolari. Cat tine vacanta mare

Veste buna pentru elevi si prescolari. incepand de vineri acesti vor intra in vacanta de vara, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei.

Veste buna pentru romanii cu rate la banci. Presedintele Iohannis a semnat Legea INSOLVENTEI PERSOANELOR FIZICE

Klaus Iohannis, presesdintele Romaniei, a promulgat, joi, Legea care privede procedura insolventei persoanelor fizice prin care orice cetatean aflat in incapacitate de plata a datoriilor, nu din vina sa, sa isi poata reesalona datoriile pe o perioada de cinci ani.

Constantin: Toti fermierii care au inceput proiectele prin PNDR 2007-2013 vor primi in continuare fondurile europene

Toti fermierii care au inceput proiectele finantate prin PNDR 2007-2013 sau se afla in perioada de implementare vor primi in continuare fondurile europene, chiar daca termenul privind decontarea cheltuielilor pe.

Firmele din Romania care angajeaza tineri someri vor putea accesa fonduri europene de pana la 500.000 de euro

Firmele din Romania care vor angaja tineri someri vor putea beneficia de fonduri europene de pana la 500. 000 de euro. Banii vor putea fi accesati in doua scheme de ajutoare de stat, potrivit Ghidului.

Centrul istoric al Buzaului si strazile din Mihai Viteazul, reabilitate cu fonduri europene. Proiectul a fost terminat astazi

Proiectul privind Reabilitarea retelei de drumuri si statii de transport din zona de actiune urbana a municipiului Buzau, realizat cu fonduri europene, a fost finalizat oficial, vineri. Obiectivele prinse in proiect sunt finalizate insa de mai multa vreme.

Aplicatiile GPS pentru iPhone care nu au nevoie de internet

Ti s-a intamplat macar o data sa ai nevoie de o aplicatie GPS pentru iPhone, fara internet, care sa te ajute sa te descurci intr-un oras nou pentru tine si sa inlocuiesti clasica harta cu smartphone-ul. Acum ai la indemana solutia. Daca esti in cautarea de o aplicatie GPS pentru iPhone, fara internet, noi venim [] Aplicatiile GPS pentru iPhone care nu au nevoie de internet Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Fara permis de conducere pentru cei care sforaie: Riscul de face accident e de trei ori mai mare

Obtinerea permisului de conducere, de la 1 ianuarie 2016 se complica pentru romanii care sufera de apnee in somn. Mai pe intelesul tuturor, este vorba despre cei care sforaie, informeaza B1 TV. Romania trebuie.

Daniel Constantin, despre ALDE: Este o alternativa pentru romanii care nu se regasesc nici in PNL, nici in PSD

Daniel Constantin a le-a transmis conservatorilor ca, prin fuziunea dintre PC si PLR, se formeaza a treia forta politica din Romania, care va constitui o alternativa pentru romanii care nu se regasesc in.

O fabrica de tricotaje din Italia care isi desfasoara activitatatea intr-o comuna din Bihor nu gaseste angajati din localitate

O primarie din judetul Bihor a accesat fonduri europene pentru a construi un spatiu numit incubator de afaceri in care se afla o fabrica de tricotaje care nu gaseste personal pentru angajare. Fabrica de tricotaj.

Veste buna pentru parintii ocupati. 11 gradinite din Focsani isi continua activitatea cu prescolarii si pe timpul vacantei

In luna iulie, in cartierele din oras sunt deschise mai multe unitati de invatamant pentru prescolari din Focsani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2817 seconds )