Libnet.ro
UNICEF

06:00

Constantin: Toti fermierii care au inceput proiectele prin PNDR 2007-2013 vor primi in continuare fondurile europene

B1 B1,
Constantin: Toti fermierii care au inceput proiectele prin PNDR 2007-2013 vor primi in continuare fondurile europene

Toti fermierii care au inceput proiectele finantate prin PNDR 2007-2013 sau se afla in perioada de implementare vor primi in continuare fondurile europene, chiar daca termenul privind decontarea cheltuielilor pe. continuă pe B1

Fermierii cu proiecte UE incepute vor primi fondurile

Toti fermierii care au inceput proiecte pentru fonduri europene vor primi banii conform sistemului actual si vor putea deconta sumele si dupa 31 decembrie, chiar daca cererea Romaniei de prelungire cu sase luni a PNDR 2007-2013 nu ar fi aprobata, a.

Veste buna pentru fermierii care au accesat fonduri europene

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a anuntat, duminica, ca fermierii care au inceput proiecte pentru fonduri europene vor primi banii conform sistemului actual si vor putea deconta sumele si dupa 31 decembrie.

Radu Tudor: Toti cei care au mancat cacao despre Antena 3 erau finantati din bani de spaga, din bani negri

Toti cei care atacat de-a lungul timpului Antena 3, singura televiziune care isi plateste taxele si traieste din publicitate, au fost finantati din bani negri, a declarat Radu Tudor in emisiunea La Ordinea.

Nu am obtinut prelungirea termenului de rambursare a platilor prin PNDR

Romania nu a obtinut prelungirea termenului de rambursare a platilor pentru proiectele de dezvoltare rurala PNDR 2007-2013, desi 16 state au sustinut solicitarea tarii noastre in cadrul reuniunii Consiliului Agricultura si Pescuit, care a avut loc marti la Luxemburg.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )