Libnet.ro
UNICEF

10:00

Veste buna pentru parintii romani! Copiii sub sapte ani ar putea fi scosi de la cheltuielile de intretinere

Antena3 Antena3,
Veste buna pentru parintii romani! Copiii sub sapte ani ar putea fi scosi de la cheltuielile de intretinere

Mai multi senatori PNL au depus la Parlament o initiativa legislativa care prevede ca asociatiile de proprietari pot decide sa excluda de la cheltuielile din intretinere copiii cu varsta sub sapte ani si o s. continuă pe Antena3

Veste buna pentru Simona Halep la Roland Garros. A scapat de o adversara celebra

Estonianca Anett Kontaveit, nr. 24 mondial, a furnizat surpriza sambata la Roland Garros, eliminand-o pe cehoaica Petra Kvitova, a opta jucatoare a lumii, cu 7-6 8/6), 7-6 7/4), calificandu-se in premiera in op.

Veste SOC pentru soferii romani: Daca ti-ai cumparat o masina la mana a doua din aceasta tara trebuie sa stii ca kilometrajul...

In Uniunea Europeana, falsificarea kilometrajului este o problema larg raspandita, aceasta afectand pietele de masini la mana a doua. Mai mult, tehnica poate avea efecte negative asupra consumatorilor,.

ZIUA COPILULUI. Veste minunata pentru copii de 1 Iunie

ZIUA COPILULUI Copiii sprijiniti de Fundatia Principesa Margareta vor fi sarbatoriti vineri, intre orele 15,00 - 16,30, la Palatul Elisabeta, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului.

Program Profi 1 Iunie. Programul Profi pentru minivacanta de 1 Iunie

Program Profi 1 Iunie 2018. Veste buna pentru multi romani: urmeaza un weekend prelungit. Daca nu lucrati in perioada urmatoare si nici nu plecati la mare, la munte sau in strainatate, atunci va venim in ajutor cu.

Program Kaufland 1 Iunie 2018. Programul Kaufland pentru minivacanta de 1 Iunie

Program Kaufland Rusalii 2018. Veste buna pentru multi romani: urmeaza un weekend prelungit. Daca nu lucrati in perioada urmatoare si nici nu plecati la mare, la munte sau in strainatate, atunci va venim in ajutor cu.

Program Auchan 1 Iunie 2018. Programul Auchan pentru minivacanta de 1 Iunie

Program Auchan 1 Iunie 2018. Veste buna pentru multi romani: urmeaza un weekend prelungit. Daca nu lucrati in perioada urmatoare si nici nu plecati la mare, la munte sau in strainatate, atunci va venim in ajutor cu.

Program Penny 1 Iunie 2018. Programul Penny pentru minivacanta de 1 Iunie

Program Penny 1 Iunie 2018. Veste buna pentru multi romani: urmeaza un weekend prelungit. Daca nu lucrati in perioada urmatoare si nici nu plecati la mare, la munte sau in strainatate, atunci va venim in ajutor cu.

Program Lidl 1 Iunie 2018. Programul Lidl pentru minivacanta de 1 Iunie

Program Lidl 1 Iunie 2018. Veste buna pentru multi romani: urmeaza un weekend prelungit. Daca nu lucrati in perioada urmatoare si nici nu plecati la mare, la munte sau in strainatate, atunci va venim in ajutor cu cateva.

Program Mega Image 1 Iunie 2018. Programul Mega Image pentru minivacanta de 1 Iunie

Program Mega Image Rusalii 2018. Veste buna pentru multi romani: urmeaza un weekend prelungit. Daca nu lucrati in perioada urmatoare si nici nu plecati la mare, la munte sau in strainatate, atunci va venim in ajutor cu.

Program Carrefour 1 Iunie 2018. Programul Carrefour pentru minivacanta de 1 Iunie

Program Carrefour 1 Iunie 2018. Veste buna pentru multi romani: urmeaza un weekend prelungit. Daca nu lucrati in perioada urmatoare si nici nu plecati la mare, la munte sau in strainatate, atunci va venim in ajutor cu cateva informatii utile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )