Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste buna pentru parintii din Romania. Intra in vigoare majorarea alocatiilor

Antena3 Antena3,
Veste buna pentru parintii din Romania. Intra in vigoare majorarea alocatiilor

Veste buna pentru parintii din Romania. incepand de astazi intra in vigoare majorarea alocatiilor, insa abia din luna mai copiii vor beneficia efectiv de majorare. continuă pe Antena3

Veste buna pentru pensionarii care vor primi pensiile majorate

Veste buna pentru pensionarii care vor primi pensiile majorate. O prima transa a plecat deja spre beneficiari. Este vorba de 30. 000 de romani care vor avea venituri mai mari din aceastaluna. Pana.

Politistii din Romania vor fi dotati cu camere video montate direct pe uniforma

Politistii din Romania vor fi dotati cu camere video montate direct pe uniforma. 1200 de dispozitive vor intra in posesia politistilor in urmatorii doi ani. Este vorba despre un proiect prin care se.

Ministrul Sanatatii a descoperit mizerie crunta in doua spitale din Romania: Mi se lipeau pantofii pe jos, se spala cu apa neagra, asternuturile erau murdare

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, taie in carne vie dupa ce a descoperit mizerie crunta in doua spitale din Romania. Un control inopinat la Spitalul Judetean Gorj, apoi la Spitalul de Urgenta din.

Descoperiti. Cele mai puternice filierele straine din Romania

Andreea Sava a vorbilt la emisiunea Descoperiti despre cele mai puternice filiere straine din Romania. Disperata ca va ajunge la inchisoare, Elena Udrea nu a facut decat sa descrie mecanismul de.

30 aprilie 2019, zi libera pentru salariatii din sectorul public

Guvernul a stabilit ca data de 30 aprilie 2019 sa fie zi libera pentru salariatii din sectorul bugetar, potrivit unei hotarari aprobate vineri, avand in vedere ca miercuri, 1 mai, este zi libera nelucratoare conform Codului Muncii, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Muncii. Aceasta zi libera vine dupa cele doua de Paste.

Masinile diesel sunt interzise oficial: Veste bomba pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule romanii...

Noi motive de ingijorare pentru posesorii de masini diesel! Tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu motorina. Ei, bine, Comisia.

Schimbare importanta la una dintre cele mai folosite banci din Romania. Vor fi impuse limite pentru depunerile si retragerile de numerar

ING Bank Romania a anuntat ca retragerile de la bancomate si depunerile de numerar la bancomate vor fi limitate la 15. 000 de lei pe zi incepand cu 1 aprilie. Clientii care vor sa retraga sau sa.

Lovitura pentru jocurile de noroc. Un oras din Romania vrea sa interzica pacanelele

Inca o primarie din tara vrea sa interzica pacanelele de la parterul blocurilor. Dupa primaria Capitalei si primaria din Voluntari vrea ca salile de jocuri de noroc sa fie mutate la periferie daca se.

Sediul unei televiziuni din Romania a luat foc. Autoritatile au intervenit de urgenta

Pompierii focsaneni intervin pentru stingerea unui incendiu la acoperisul unui bloc din municipiul Focsani, in imobilul care adaposteste sediul unei televiziuni locale, potrivit Inspectoratul pentru Situatii de.

webPR Ce citesc angajatii din automotive care au acces la Bookster prima biblioteca moderna din Romania?

In 2018, industria auto a atins cea mai mare cifra de afaceri din ultimii zece ani, reprezentand in prezent 13% din produsul intern brut al Romaniei. Zilnic, o companie din industria de componente auto deschide noi posturi in Romania si extinderea activitatilor companiilor duce la un deficit de personal si o cerere mare de forta de munca. in ultimii 5 ani, atragerea si mentinerea angajatilor performanti a devenit un obiectiv important pentru jucatorii din industrie. in cele peste 600 de companii din industria auto din Romania lucreaza aproximativ 200. 000 de angajati si potrivit unei cercetari realizate in vara anului 2018 de compania de consultanta si executive research Korn Ferry, 19% dintre acestia isi schimba postul in primele 12 luni de la angajare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )