Libnet.ro
UNICEF

20:15

Veste buna pentru primarii. Crestere de 4 % a procentului din impozitul pe venit

România Liberă România Liberă,
Veste buna pentru primarii. Crestere de 4 % a procentului din impozitul pe venit

Angelica Fador, deputata PNL, a afirmat ca Guvernul a luat masura de a majora, de la 60% la 64%, pr. continuă pe România Liberă

Veste proasta pentru . Ce prietena ar putea sa ii sufle postul de prezentatoare TV

Veste proasta pentru , gazda emisiunii Like a Star. Dupa o pauza de cativa ani in care s-a dedidat copiilor, o buna prietena ar putea sa ii sufle viitorul post de prezentatoare TV. Despre cine este vorba? Veste proasta pentru . Ce prietena ar putea sa ii sufle postul de prezentatoare TV Mireasa .

Deputat PNL: A crescut la 64% procentul din impozitul pe venit care ajunge direct in bugetele locale

Deputatul PNL Angelica Fador a afirmat ca Guvernul a luat masura de a majora, de la 60% la 64%, procentul din impozitul pe venit care se duce direct in bugetele locale, decizia fiind luata in urma propunerilor facute de Asociatia Municipiilor si de catre alte autoritati locale.

Veste uriasa pentru romani. Parlamentul a luat decizia. Cum vor putea primi a doua pensie

Conform unui proiect de la inceputul anului in curs si a explicatiilor date de fostul Ministru al Muncii la vremea respectiva, Marius Budai, pensia ocupationala, ca despre ea este vorba, este o pensie facultativa pe care angajatorul o poate crea ca un beneficiu pentru angajatii lui, dupa ce angajatorul creeaza o schema de pensii ocupationale, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )