Libnet.ro
UNICEF

06:15

Veste buna pentru romanii care fac plati cu cardul

Antena3 Antena3,
Veste buna pentru romanii care fac plati cu cardul

Veste buna pentru romanii care fac plati cu cardul. Din toamna, bancile vor introduce platile instant care permit transferul banilor in 10 secunde dintr-un cont in altul si dintr-o banca in alta in orice. continuă pe Antena3

Tariceanu: Vom depune proiectul unei legi a lobby-ului, pentru ca persoanele care fac lobby sa nu mai fie acuzate de trafic de influenta

ALDE va depune, in aproximativ doua saptamani, proiectul unei legi a lobby-ului, pentru ca persoanele care fac lobby sa nu mai fie acuzate de trafic de influenta, a anuntat liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, relateaza News. ro.

Veste buna pentru buzoienii care vor sa obtina permisul auto. Se micsoreaza perioada de asteptare a probei practice

Timpul de asteptare a examenelor auto se injumatateste dupa demersurile intreprinse de Institutia Prefectului Judetul Buzau in urma carora IGPR si DRPCIV au aprobat detasarea a doi lucratori din cadrul Serviciului Rutier al IPJ Buzau la SPCRPCIV Buzau. Noii examinatori trebuie sa fie atestati mai intai de catre DRPCIV.

Pedepasa cu nchisoarea de pna la doi ani pentru cei care nu se prezinta la munca n folosul comunitatii - proiect semnat de Carmen Dan

Mai multi parlamentari PSD au depus o initiativa legislativa care prevede pedeapsa cu inchisoarea de la 3 luni la doi ani pentru persoanele care nu se prezinta la munca in folosul comunitatii. Expunerea de motive este semnata, in numele initiatorilor, de ministrul de Interne Carmen Dan, senator PSD, si deputatul PSD Eugen Neata.

Pedeapsa cu nchisoarea de pna la doi ani pentru cei care nu se prezinta la munca n folosul comunitatii - proiect semnat de Carmen Dan

Mai multi parlamentari PSD au depus o initiativa legislativa care prevede pedeapsa cu inchisoarea de la 3 luni la doi ani pentru persoanele care nu se prezinta la munca in folosul comunitatii. Expunerea de motive este semnata, in numele initiatorilor, de ministrul de Interne Carmen Dan, senator PSD, si deputatul PSD Eugen Neata.

Amenzi uriase pentru cei care isi vand voucherele de vacanta

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a anuntat amenzi care pot atinge si 27. 000 de lei pentru cei care isi vand vouchele de vacanta. in ceea ce priveste faptul ca ele sunt vandute pe OLX, sunt.

ALDE va depune proiectul unei legi a lobby-ului, pentru ca persoanele care fac lobby sa nu mai fie acuzate de trafic de influenta

ALDE va depune, in aproximativ doua saptamani, proiectul unei legi a lobby-ului, pentru ca persoanele care fac lobby sa nu mai fie acuzate de trafic de influenta, a anuntat liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu.

Vesti bune pentru romanii cu credite: Cu cat a scazut indicele ROBOR

Indicele ROBOR la trei luni a scazut vineri doua doua zile in care a atins valori istorice. Banca Nationala a Romaniei a anuntat ca indicele in functie de care se calculeaza dombanda variabila la creditele.

Vesti bune pentru romanii cu rate in lei. Ce se intampla cu indicele ROBOR la trei luni

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 2,74%, potrivit datelor publicate vineri de Banca Nationala a Romaniei BNR). Robor la.

Vesti proaste pentru ROMANII CU CREDITE in lei: Indicele ROBOR atinge un nou MAXIM

Indicele ROBOR continua sa creasca. Banca Nationala a Romaniei a anuntat joi un nivel de 2,75% pentru indicele in functie de care se calculeaza dobanzile variabile la creditele in lei. Aceasta este.

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei. ROBOR a inregistrat o noua crestere

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,75%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate joi de Banca.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )