Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste buna pentru romanii care isi fac vacantele in Grecia sau Bulgaria. Nu vor mai intra in izolare la intoarcere, din 15 iunie

Antena3 Antena3,
Veste buna pentru romanii care isi fac vacantele in Grecia sau Bulgaria. Nu vor mai intra in izolare la intoarcere, din 15 iunie

Premierul Ludovic Orban a declarat ca se lucreaza la un pachet de masuri prin care romanii care se intorc din Bulgaria sau Grecia sa nu mai fie nevoiti sa stea in izolare 14 zile, la intoarcerea din aceste tari, din 15 iunie. continuă pe Antena3

Veste buna pentru romanii care calatoresc in tara: Tarom a facut acum anuntul

Daca obisnuiesti sa te deplasezi intre orasele mari din Romania, Tarom vine cu o veste buna. A sporit zborurile in Bucuresti si Cluj, respectiv Bucuresti si Timisoara. Deja de cateva.

Carantina obligatorie pentru romanii care intra in Ungaria. Tranzitarea tarii se poate face fara restrictii

Ungaria mentine restrictiile de calatorie pentru Romania si Ucraina, astfel incat persoanele care sosesc din cele doua state si doresc sa ramana pe teritoriul tarii vor fi nevoite sa intre timp de 14.

Business report Romanii care si-au amanat ratele se vor gasi la Biroul de Credit. Cum l-am cunoscut pe Elon Musk. Cum a anulat Guvernul in plina pandemie o serie de facilitati pentru persoanele cu handicap, programatori si constructori

Romanii care si-au amanat ratele se vor gasi la Biroul de Credit. * Cum a anulat Guvernul in plina pandemie o serie de facilitati pentru persoanele cu handicap, programatori si constructori. * incepe programul de eliberare a gazului romanesc. Petrom si Romgaz sunt obligate sa vanda sub cost, momentan. * Cum vor fi suprataxate marile companii pentru finantarea planului CE de relansare. Candidatele din Romania. * Scoala si gradinita din online: Pana in trei ani, copiii NU trebuie expusi la ecrane, iar cei mai mari doar cu utilitate * Tereza Tranakas: Cum l-am cunoscut pe Elon Musk la inceputul anilor 2000 si cum am ajuns sa fiu printre primii angajati la Space X.

Presedintele Klaus Iohannis, de Ziua Rezervistului Militar: Transmite pretuirea noastra pentru cei care au slujit cu abnegatie, devotament si daruire tricolorul, construind si modernizand Armata Romaniei de astazi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a subliniat ca duminica aniversam Ziua Rezervistului Militar, traditie militaracare ne ofera ocazia de a transmite pretuirea noastra pentru cei care au slujit cu.

Presedintele Klaus Iohannis, de Ziua Rezervistului Militar: Transmitem pretuirea noastra pentru cei care au slujit cu abnegatie, devotament si daruire tricolorul, construind si modernizand Armata Romaniei de astazi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a subliniat ca duminica aniversam Ziua Rezervistului Militar, traditie militaracare ne ofera ocazia de a transmite pretuirea noastra pentru cei care au slujit cu.

Toti romanii care au cont bancar, vizati de anunt: cea mai mare banca dezvaluie ce se intampla din 2 iunie

Cea mai mare banca din Romania a facut un anunt deosebit pe 2 iunie. Priveste toti clientii tuturor bancilor de la noi. Si vestea mai buna e ca totul tine 10 zile, ca sa ai timp sa te.

Veste excelenta pentru fanii Barcelnei. Lionel Messi ramane pe Camp Nou

Lionel Messi va ramane la FC Barcelona cel putin pana in vara viitoare, dupa ce clauza care ii permi.

Amenzi de 1.000 de lei pentru cei care stau la bloc si fac asta. Cat de grava e situatia, de fapt?

Inca sunt lucruri de indreptat cand vine vorba de viata la bloc. Si sunt cateva demersuri ale primarilor din Romania care ar putea accelera aceasta transformare si sa putem spune ca.

Partidul lui Ponta propune venitul minim vital pentru romanii afectati de coronacriza, dupa modelul Spaniei

Pro Romania propune ca fiecare cetatean afectat de coronacriza sa beneficieze de sprijin pentru trai decent, prin asigurarea, de catre stat, a unui venit minim vital lunar. Astfel, ajutorul urmeaza sa fie calculat ca diferenta dintre suma de 1. 500 de lei si venitul net lunar al persoanei, potrivit unui comunicat de presa al partidului.

Romanii care si-au amanat ratele trebuie sa stie asta: de ce au fost raportati la Biroul de Credit

Majoritatea romanilor evita raportarea la Biroul de Credit de frica de a nu mai putea face vreodata vreun credit. Cu toate acestea, toti cei care si-au amanat plata ratelor in pandemie se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )