Libnet.ro
UNICEF

20:31

Veste buna pentru toata Romania: A fost cel mai bun an din istorie!

Antena3 Antena3,
Veste buna pentru toata Romania: A fost cel mai bun an din istorie!

Performanta din sectorul agricol se datoreaza investitiilor majore din acest sector, agricultura romaneasca facand pasi majori spre modernizare, ale carei efecte se vad in productiile tot mai mari, potrivit. continuă pe Antena3

Radulian, de la Institutul pentru Fizica Pamntului: A fost cel mai puternic seism din ultimii 14 ani. N-avem semne privind un cutremur mare curnd

Directorul stiintific al Institutului National pentru Fizica Pamantului, Mircea Radulian, spune, intr-o declaratie pentru Mediafax, ca seismul de magnitudine 5,8 produs in Buzau si resimtit in Capitala este cel mai puternic din ultimii 14 ani, precizand insa ca nu sunt semne privind un cutremur major curand.

Romania inregistreaza cel mai bun rezultat agricol din istorie: Productii record la grau si porumb, cifra de afaceri de 8 miliarde de euro

In acest an, Romania inregistreaza cel mai bun rezultat agricol din istorie, in conditiile in care productia record de grau si porumb plaseaza cifra de afaceri din agricultura aproape de nivelul de 8.

Mircea Radulian, INFP: A fost cel mai puternic seism din ultimii 14 ani

Directorul stiintific al Institutului National pentru Fizica Pamantului, Mircea Radulian, a declarat ca seismul de magnitudine 5,8 produs in Buzau si resimtit in Capitala este cel mai puternic din.

VESTE BUNA pentru romanii cu masini electrice! Tesla va instala puncte de incarcare rapida in Romania. Care sunt zonele vizate

Constructorul de automobile electrice Tesla a anuntat ca urmeaza sa instaleze in Romania trei puncte de incarcare rapida Supercharger. Statiile de incarcare electrica Tesla vor fi instalate in.

Veste buna pentru romanii cu rate: Indicele ROBOR a scazut. La cat a ajuns

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,32%, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei. Robor.

Cel mai devastator cutremur produs vreodata. A durat zece minute

Marele Cutremur din Chile, produs pe 22 mai 1960, a fost cel mai mare puternic seism inregistrat vreodata, cu o magnitudine de 9,5 grade pe scara Richter si o durata de 10 minute. Epicentrul seismului a fost.

Militarii americani AU BAUT TOATA BEREA din capitala Islandei, inainte de cel mai mare exercitiu NATO de dupa Razboiul Rece

Insetati, soldatii americani au baut toata berea din capitala islandeza Reykjavik inainte de exercitiulTrident Juncture. Peste 6. 000 de militari SUA participa la cel mai mare exercitiu NATO de dupa.

A fost inaugurat cel mai mare aeroport al lumii. E foarte aproape de Romania

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a inaugurat, luni, ceea ce el sustine ca va fi cel mai mare aeroport din lume, cu ocazia aniversarii a 95 de ani a republicii Turcia. Aeroportul care, in cativa ani, este prognozat sa devina cel mai mare din.

Romania, cel mai bun rezultat agricol din istorie

Romania inregistreaza, in acest an, cel mai bun rezultat agricol din istorie, in conditiile in care productia record de grau si porumb plaseaza cifra de afaceri din agricultura aproape de nivelul de 8 miliarde de euro, potrivit unei analize publicate astazi de KeysFin.

Mircea Radulian, INFP: A fost cel mai puternic seism din ultimii 14 ani

Directorul stiintific al Institutului National pentru Fizica Pamantului, Mircea Radulian, a declarat ca seismul de magnitudine 5,8 produs in Buzau si resimtit in Capitala este cel mai puternic din ultimii 14 ani, precizand insa ca nu sunt semne privind un cutremur major curand.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )