Libnet.ro
UNICEF

07:00

Romania inregistreaza cel mai bun rezultat agricol din istorie: Productii record la grau si porumb, cifra de afaceri de 8 miliarde de euro

B1 B1,
Romania inregistreaza cel mai bun rezultat agricol din istorie: Productii record la grau si porumb, cifra de afaceri de 8 miliarde de euro

In acest an, Romania inregistreaza cel mai bun rezultat agricol din istorie, in conditiile in care productia record de grau si porumb plaseaza cifra de afaceri din agricultura aproape de nivelul de 8. continuă pe B1

Romania, cel mai bun rezultat agricol din istorie

Romania inregistreaza, in acest an, cel mai bun rezultat agricol din istorie, in conditiile in care productia record de grau si porumb plaseaza cifra de afaceri din agricultura aproape de nivelul de 8 miliarde de euro, potrivit unei analize publicate astazi de KeysFin.

Veste buna pentru toata Romania: A fost cel mai bun an din istorie!

Performanta din sectorul agricol se datoreaza investitiilor majore din acest sector, agricultura romaneasca facand pasi majori spre modernizare, ale carei efecte se vad in productiile tot mai mari, potrivit.

Cel mai bun prajitor de cafea din lume dezvaluie secretele celei mai gustoase cafele

Pentru ocafea buna facutaacasatrebuie sa folosesti cateva secrete. Mirela Voicu a mers intr-un laborator al campionilor mondiali ai cafelei sa afle cele mai bune trucuri. Acesti doi.

Romania redevine granarul Europei

Una dintre cele mai frumoase definitii ale Romaniei redevine realitate, dupa ce 27 de ani am fost mirarea negativa a continentului. Romania inregistreaza in acest an cel mai bun rezultat agricol din istorie cu pr.

Digi - cel mai rentabil emitent din BET si BET-XT

Inregistrand o apreciere de 0,76%, in raport cu moneda euro, in intervalul 18 - 25 octombrie, actiunile Digi Communications NV DIGI) reprezinta titlurile cu cel mai bun comportament din cadrul indicilor BET si BET-XT, in perioada mentionata.

Afacerile cu grau si porumb au ajuns la cote record. Cine face jocurile in piata

Romania inregistreaza, in acest an, cel mai bun rezultat agricol din istorie. Productia record de grau si porumb plaseaza cifra de afaceri din agricultura aproape de nivelul de 8 miliarde de euro, afirma expertii de la KeysFin, intr-o analiza privind evolutia business-ului din acest sector.

Rusia va lansa rachete chiar in zona in care NATO desfasoara cel mai mare exercitiu militar din istorie

Marina militara rusa va efectua teste cu rachete in apele internationale ale Norvegiei in partea a doua a saptamanii, au indicat luni oficiali norvegieni, testele urmand sa aiba loc in timp ce NATO.

Zoe Kravitz, logodna in cel mai mare secret!

Zoe Kravitz, fiica lui Lenny Kravitz si a Lisei Bonnet, s-a logodit in cel mai mare secret. Actrita din Big Little Lies a dezvaluit intr-un interviu acordat pentru revista Rolling Stone ca a primit inelul inca din luna Februarie si ca planuieste o nunta anul viitor.

ArcelorMittal si Nippon Steel preiau cel mai mare producator de otel din India

Creditorii Essar Steel India Ltd. au aprobat oferta comuna a ArcelorMittal si Nippon Steel and Sumitomo Metal Corp. ca oferta finala pentru Essar, cel mai mare producator indian de otel, presat sa-si reduca datoriile, transmite Reuters.

Halep, mesaj superb dupa cel mai bun sezon din cariera: Ce a scris despre rolul jucat de antrenorul Darren Cahill

Simona Halep a inceput a 52-a saptamana ca lider mondial, depasind-o in clasamentul all-time al longevitatii pe Azarenka, ajungand pe pozitia a 10-a.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )