Libnet.ro
UNICEF

13:15

Veste buna pentru turisti! Localitatea unde s-a deschis un strand cu apa termala si argila albastra

Antena3 Antena3,
Veste buna pentru turisti! Localitatea unde s-a deschis un strand cu apa termala si argila albastra

Vesti foarte bune pentru turisti! in Mures, la Roteni, s-a deschis o baza de tratament unica, un stand cu piscine interioare si exterioare, cu apa termala si argila albastra. Locatia este administrata chiar de Primarie. continuă pe Antena3

Veste buna pentru toti romanii. Salariul minim pe economie s-ar putea dubla. Decizia, la mana CCR

Veste buna pentru toti romanii. Legea care prevede corelarea salariului minim pe economie cu cosul minim pentru un trai decent urmeaza sa fie dezbatuta de Curtea Constitutionala a Romaniei, pe 14 iulie. Daca CCR va da un aviz favorabil, salariul minim pe economie ar putea creste pana la aproape 2. 700 lei net, de la 1. 346 lei cat este in prezent.

Bali se redeschide pentru turisti, dar sunt primiti doar indonezienii

Bali, cea mai populara destinatie de vacanta a Indoneziei, va primi din nou turisti incepand cu aceasta luna, chiar daca pe insula numarul cazurilor de infectii cu noul coronavirus a crescut de patru ori in ultimele saptamani, scrie Bloomberg, potrivit Mediafax. in timp ce turistii locali pot vizita plajele, templele si locurile populare de surfing incepand de joi, vizitatorii straini vor avea voie sa faca acest lucru doar dupa 11 septembrie, a declarat guvernul din Bali intr-un comunicat de presa. Redeschiderea turismului pe insula indoneziana este unul dintre principalii pasi de redresare a economiei dupa blocajul cauzat de pandemia de COVID-19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )