Libnet.ro
UNICEF

00:07

Veste buna pentru toti romanii. Salariul minim pe economie s-ar putea dubla. Decizia, la mana CCR

Antena3 Antena3,
Veste buna pentru toti romanii. Salariul minim pe economie s-ar putea dubla. Decizia, la mana CCR

Veste buna pentru toti romanii. Legea care prevede corelarea salariului minim pe economie cu cosul minim pentru un trai decent urmeaza sa fie dezbatuta de Curtea Constitutionala a Romaniei, pe 14 iulie. Daca CCR va da un aviz favorabil, salariul minim pe economie ar putea creste pana la aproape 2. 700 lei net, de la 1. 346 lei cat este in prezent. continuă pe Antena3

Veste buna pentru turisti! Localitatea unde s-a deschis un strand cu apa termala si argila albastra

Vesti foarte bune pentru turisti! in Mures, la Roteni, s-a deschis o baza de tratament unica, un stand cu piscine interioare si exterioare, cu apa termala si argila albastra. Locatia este administrata chiar de Primarie.

Salariul minim pe economie ar putea creste la aproape 2.700 lei net. Decizia apartine CCR

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) va decide la data de 14 iulie asupra sesizarii referitoare la neconstitutionalitatea Legii pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 2172000 privind aprobarea cosului minim de consum lunar.

ING, anunt important pentru toti clientii: trebuie sa stii asta daca ai un cont bancar

ING Bank vine cu un anunt important pentru toti clientii care au un cont bancar. Lanseaza un nou serviciu care sigur ii va interesa pe multi. ING Bank e una dintre cele mai importante banci.

Lidl Romania, supriza de proportii pentru toti clientii. Totul pentru cel mai plimbareti clienti

Lidl are o surpriza de proportii pentru toti clientii. Nu e vorba de-o saptamana noua, nici macar nu e vorba de ceva de mancat. E vorba de ceva de purtat, iar reactia clientilor e pe.

Ce nu stiai despre Dacia la care viseaza toti romanii: mare atentie daca iti cumperi Duster pe GPL

Dacia inca intarzie lansarea modelelor electrice si hibride, dar are pe piata modele pe GPL. Vestea buna e ca merg mai mult cu un plin. Vestea proasta e ca Duster pierde la un capitol.

Cele mai toxice alimente pentru organism. Efectiv iti macina oasele fara sa stii. Toti romanii trebuie sa aiba mare grija!

Nimic nu este mai important pentru organism decat o dieta echilibrata si potrivita fiecarui individ pentru o functionare cum trebuie. O dieta necorespunzatoare poate cauza malnutritie, boli grave si lipsa de energie.

Ministrul Sanatatii: A fost aprobat un nou proiect de lege! Ce trebuie sa stie toti romanii

Nou proiect de lege pentru carantina si izolare. 18 decese inregistrate in ultimele 24 de ore la pacienti confirmati cu COVID-19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )