Libnet.ro
UNICEF

15:01

Veste buna pentru Victor Piturca. Primarul Craiovei i-a ascultat rugamintea

România Liberă România Liberă,
Veste buna pentru Victor Piturca. Primarul Craiovei i-a ascultat rugamintea

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a anuntat ca in perioada urmatoare gazonul natural al stadionului . continuă pe România Liberă

Veste buna pentru Barcelona: Messi si Dembele au revenit la antrenamente

Barcelona nu are parte de cel mai bun debut in La Liga are deja doua infrangeri in primele sapte etape), insa o veste buna vine din partea staff-ului medical: Lionel Messi si Ouasmane Dembele au revenit la antrenamentele echipei, dupa cum informeaza presa iberica apropiata de formatia de pe Camp Nou sport. es).

Veste buna pentru clujeanul condamnat in China la opt ani de inchisoare pentru un prejudiciu de 80 de dolari

Marius Balo, clujeanul condamnat in China la opt ani de inchisoare pentru un prejudiciu de 80 de dolari, va fi adus in Romania. Romanul se afla in prezent intr-un penitenciar de maxima siguranta din.

Victor Piturca face apel la Ministerul Mediului si al Sanatatii: Gazonul de pe stadionul din Craiova emana un miros toxic. Ar trebui sa vina aici si sa ia mostre

Problema gazonului de pe stadionul Ion Oblemenco este departe de a fi rezolvata. Tehnicianul Victor Piturca a facut un nou apel catre cei responsabili, iar de data aceasta a solicitat interventia Ministerului Mediului si a Ministerului Sanatatii, din cauza mirosului insuportabil emanat de gazon. Sa stiti ca acel miros pe care il emana acest gazon e foarte toxic pentru jucatori, dar si pentru suporteri, a spus Piturca.

Victor Piturca n-a uitat infrangerea cu FCSB: Inca nu mi-a iesit nimic pana acum

Universitatea Craiova a obtinut o victorie mare contra Viitorului si a urcat pe doi in clasamentul din Liga 1, dar antrenorul Victor Piturca inca n-a uitat infrangerea cu FCSB.

inca o veste proasta pentru Catalin Botezatu. Sefii de la Bravo, ai Stil cauta inlocuitor

Din pacate pentru Catalin Botezatu, starea de sanatate precara ii afecteaza si aparitiile TV. Fanii emisiunii Bravo, ai stil s-ar putea sa nu-l mai vada in acest sezon la masa juriului din cauza problemelor de sanatate pe care ii vor intrerupe pentru o perioada activitatea, pentru ca acesta trebuie sa se odihneasca pentru a se .

Ciolacu: PSD nu are, matematic, 233 de parlamentari, asta este o veste proasta. Exista si o veste buna: nici cele cinci partide adunate nu au 233. Vedem joi

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, dupa citirea motiunii de cenzura in plenul Parlamentului, ca aceasta trece cu 233 de voturi si exista o veste proasta si o veste buna. Vestea proasta este ca PSD nu are 233 de parlamentari, iar vestea buna este ca nici cele cinci partide adunate nu au 233. Vedem joi la motiunea de cenzura cine va avea castig de cauza, a spus Ciolacu.

Veste excelenta pentru mama Luizei Melencu. Ce trebuie sa faca pentru a nu mai fi amendata cu 5.000 de lei

Adina Anghelescu a explicat cum poate sa scape mama Luizei de amenda uriasa pe care a primit-o pentru ca nu s-a prezentat la prelevalea de ADN cand a fost citata de procurori. Reiese clar din ordonanta ca.

Veste-soc pentru Liviu Dragnea. Completul de judecatori care l-a condamnat ar putea fi considerat ilegal

Rasturnare de situatie in cazul lui Liviu Dragnea. Ar putea scapa de condamnare. Curtea de Apel Bucurestia anulat hotararea Sectiei pentru judecatori a CSM prin care a fost stabilita componenta.

Veste proasta pentru romani! Biletele de tren se scumpesc de la 1 noiembrie

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a emis si supus dezbaterii publice un proiect de ordin prin care propune majorarea tarifului perceput pentru calatoria cu trenul, in functie de distanta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )