Libnet.ro
UNICEF

07:45

Veste crunta pentru Klaus Iohannis. Un apropiat de-al sau a incetat din viata

Antena3 Antena3,
Veste crunta pentru Klaus Iohannis. Un apropiat de-al sau a incetat din viata

Mircea Niculescu, directorul Apa Canal Sibiu, s-a stins din viata joi, la un spital din Sibiu, scrie tribuna. ro. Niculescu a fost cel mai longeviv director al unei societati de gospodarire comunala si apoi al. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, avertisment pentru Klaus Iohannis: Trebuie sa aiba o abordare mai incisiva

Liderul PSD Liviu Dragnea il averizeaza pe presedintele Klaus Iohannis sa fie mai incisiv la nivelul Consiliului European pentru apararea drepturilor cetatenilor romani din Marea Britanie,.

FOTO. Klaus Iohannis: Dictatura majoritatii nu trebuie sa afecteze jocul democratic. intr-o societate democratica solida, majoritatea si opozitia trebuie sa actioneze pentru interesul public

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca dictatura majoritatii, pe baza careia se iau deciziile in democratie, nu trebuie sa duca la democratura.

Miscare surpriza a presedintelui. Ce poate afla Klaus Iohannis de la Comisia din Venetia

Miscare surpriza a presedintelui Iohannis, anuntata prin purtatorul de cuvant. Klaus Iohannis va fi gazda, joi si vineri, a unei conferinte internationale de amploare pe tema respectarii statului de.

Noi decrete semnate de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretele de acreditare a ambasadorilor Romaniei in Kazahstan si Tadjikistan, Singapore si Republica Populara Chineza. Potrivit unui comunicat al.

Klaus Iohannis cere sa se adreseze Parlamentului pe 9 mai

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa se adreseze Parlamentului pe 9 mai, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Seful statului a adresat, vineri, o scrisoare presedintelui Senatului, Calin.

Klaus Iohannis cere sa se adreseze Parlamentului pe data de 9 mai

Presedintele Klaus Iohannis le-a trimis presedintilor celor doua camere ale Parlamentului o scrisoare in care cere sa se adreseze legislativului cu un mesaj pe data de 9 mai, cu ocazia sarbatoririi a 140 de ani de la Proclamarea Independentei de Stat a Romaniei, precum si cu ocazia Zilei Europei.

Presedintele Bundestag-ului s-a intalnit la Bucuresti cu presedintele Klaus Iohannis, dar nu si cu omologii sai din Parlamentul Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit miercuri la Cotroceni, cu presedintele Bundestag-ului, Norbert Lammert, potrivit unui comunicat al Presedintiei. Curios este ca seful Bundestag nu a avut intalniri si cu vreunul dintre sefii celor doua camere ale Parlamentului din Romania, Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea.

Klaus Iohannis, sageti catre PSD: Majoritatea trebuie sa fie constienta ca si ea, la randul sau, va deveni candva minoritate

Presedintele Klaus Iohannis a tinut, joi, un discurs in deschiderea Conferintei Internationale privind relatia dintre majoritate si opozitie, organizata alaturi de Consiliul Europei. Seful statului s-a co.

Klaus Iohannis: Avem nevoie de majoritati care sa nu comita abuzuri!

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, laConferinta internationala Interactiunea dintre majoritatea politica si opozitie intr-o democratie, gazduita la Palatul Cotroceni, ca av.

Klaus Iohannis: Dictatura majoritatii nu trebuie sa afecteze jocul democratic

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca dictatura majoritatii, pe baza careia se iau deciziile in democratie, nu trebuie sa duca la democratura.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )