Libnet.ro
UNICEF

17:45

Veste cumplita pentru Liviu Dragnea! Ce risca acum, dupa ce si-a taiat mana cu flexul

Playtech Playtech,
Veste cumplita pentru Liviu Dragnea! Ce risca acum, dupa ce si-a taiat mana cu flexul

Se pare ca accidentul lui Liviu Dragnea va lasa urme adanci. Ce se intampla cu fostul presedinte al Partidului Social Democrat si ce veste cumplita a primit acesta dupa ce a fost consultat, dupa operatie. Ce risca Dragnea, dupa ce si-a taiat mana cu flexul? Se pare ca Dragnea a avut parte de un moment . continuă pe Playtech

Liviu Dragnea, operat de urgenta dupa un accident la Penitenciarul Rahova

Fostul presedinte al PSD, Liviu Dragnea, aflat la Penitenciarul Rahova, a suferit un accident in aceasta dimineata.

Veste buna pentru romani! Ce se intampla acum cu indicele ROBOR

Banca Nationala a Romaniei aduce o veste exceptionala pentru romani. Ce se intampla cu Indicele ROBOR? Conform informatiilor de astazi, 28 februarie, de pe site-ul BNR, indicele calculat la 3 luni este de 2. 93%, cel calculat la 6 luni este de 3. 06%, iar cel calculat la 12 luni este de 3. Care a fost evolutia .

Liviu Dragnea, operat de urgenta! Ce accident a suferit in penitenciar fostul lider PSD

Liviu Dragnea, fostul presedinte al PSD, conform unor surse din penitenciar, s-a accidentat in timp ce lucra in atelierul auto al Penitenciarului Rahova, el avand nevoie de o interventie chirurgicala. Anuntul a fost facut de avocata fostului ldier PSD, Flavia Teodosiu, catre Mediafax. Liviu Dragnea, operat de urgenta Accidentul, in urma caruia Liviu Dragnea a .

Liviu Dragnea s-a accidentat in timp ce lucra in atelierul auto al inchisorii

Fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea s-a accidentat la o mana in timp ce lucra, vineri, in atelierul auto al Penitenciarului Rahova, el fiind supus de urgenta unei interventii chirurgicale, a anuntat avocata acestuia, Flavia Teodosiu.

Liviu Dragnea s-a taiat cu flexul in puscarie. A fost operat. in ce stare e

Fostul lider PSD Liviu Dragnea s-a taiat cu flexul la mana in timp ce repara usa unei dube de politie, potrivit Mediafax. A fost operat si starea sa e buna. Liderul PSD a fost condamnat in mai 2019 la o pedeapsa de trei ani si 6 luni cu executare.

Liviu Dragnea s-a accidentat in timp ce lucra in atelierul auto al Penitenciarului, spune avocata sa

Fostul presedinte al PSD, Liviu Dragnea, s-a accidentat in timp ce lucra in atelierul auto al Penitenciarului Rahova, el avand nevoie de o interventie chirurgicala, a spus avocata acestuia, Flavia Teodosiu, scrie Mediafax.

VIDEO Ce se mai intampla pe Insula Belina. Liviu Dragnea e inca stapan

Insula Belina, paradisul PSD creat de Liviu Dragnea in judetul Teleorman, pare incremenit in timp. Daca Romania se scutura de social-democrati, nu acelasi lucru este valabil in zona saraca a Munteniei.

Liviu Dragnea, OPERAT de URGENTA: Care este starea fostului lider PSD

Liviu Dragnea a fost operat de urgenta, anunta vocata sa , Flavia Teodosiu. Fostul lider PSD s-a accidentat la atelierul auto din cadrul Penitenciarului Rahova, acolo unde isi ispaseste pedeapsa de 3 ani si 6.

Papa Francisc si-a anulat programul, pentru a treia zi consecutiv, dupa ce a fost vazut tusind si suflandu-si nasul

Papa Francisc si-a anulat angajamentele oficiale, pentru a treia zi consecutiv,dupa ce ultima data a fost vazut in publictusind si suflandu-si nasul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )