Libnet.ro
UNICEF

14:45

Liviu Dragnea, OPERAT de URGENTA: Care este starea fostului lider PSD

B1 B1,
Liviu Dragnea, OPERAT de URGENTA: Care este starea fostului lider PSD

Liviu Dragnea a fost operat de urgenta, anunta vocata sa , Flavia Teodosiu. Fostul lider PSD s-a accidentat la atelierul auto din cadrul Penitenciarului Rahova, acolo unde isi ispaseste pedeapsa de 3 ani si 6. continuă pe B1

Liviu Dragnea, operat de urgenta dupa un accident la Penitenciarul Rahova

Fostul presedinte al PSD, Liviu Dragnea, aflat la Penitenciarul Rahova, a suferit un accident in aceasta dimineata.

Liviu Dragnea, operat de urgenta! Ce accident a suferit in penitenciar fostul lider PSD

Liviu Dragnea, fostul presedinte al PSD, conform unor surse din penitenciar, s-a accidentat in timp ce lucra in atelierul auto al Penitenciarului Rahova, el avand nevoie de o interventie chirurgicala. Anuntul a fost facut de avocata fostului ldier PSD, Flavia Teodosiu, catre Mediafax. Liviu Dragnea, operat de urgenta Accidentul, in urma caruia Liviu Dragnea a .

Liviu Dragnea s-a taiat cu flexul in puscarie. A fost operat. in ce stare e

Fostul lider PSD Liviu Dragnea s-a taiat cu flexul la mana in timp ce repara usa unei dube de politie, potrivit Mediafax. A fost operat si starea sa e buna. Liderul PSD a fost condamnat in mai 2019 la o pedeapsa de trei ani si 6 luni cu executare.

Liviu Dragnea, dus la pescuit cu elicopterul pe insula Belina. Pilot: Prima oara cand am aterizat acolo erau balarii

Un pilot audiat ca martor in Dosarul Belina a relatat in fata instantei cum il plimba pe Liviu Dragnea cu elicopterul pe insula si pe bratul Pavel. Deoarece prima oara a aterizat in balarii, pilotul i-a spus fostului sef al PSD sa degajeze terenul pana la urmatoarea excursie.

Liviu Dragnea s-a accidentat in timp ce lucra in atelierul auto al inchisorii

Fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea s-a accidentat la o mana in timp ce lucra, vineri, in atelierul auto al Penitenciarului Rahova, el fiind supus de urgenta unei interventii chirurgicale, a anuntat avocata acestuia, Flavia Teodosiu.

Liviu Dragnea, mesaj din afara inchisorii de la iubita mai tanara cu 30 de ani. Totul este clar acum

Liviu Dragnea si Irina Tanase isi traiesc dragostea unul departe de celalalt. Cu toate acestea, cei doi isi demonstreaza, cum pot, iubirea unuia pentru celalalt. Iata ce mesaj i-a transmis iubita lui. Liviu Dragnea, mesaj din afara inchisorii de la iubita mai tanara cu 30 de ani De Dragobete, Liviu Dragnea i-a transmis un buchet .

VIDEO Ce se mai intampla pe Insula Belina. Liviu Dragnea e inca stapan

Insula Belina, paradisul PSD creat de Liviu Dragnea in judetul Teleorman, pare incremenit in timp. Daca Romania se scutura de social-democrati, nu acelasi lucru este valabil in zona saraca a Munteniei.

Liviu Dragnea s-a accidentat in timp ce lucra in atelierul auto al Penitenciarului, spune avocata sa

Fostul presedinte al PSD, Liviu Dragnea, s-a accidentat in timp ce lucra in atelierul auto al Penitenciarului Rahova, el avand nevoie de o interventie chirurgicala, a spus avocata acestuia, Flavia Teodosiu, scrie Mediafax.

PSD ar fi platit un elicopter privat sa-l duca pe Liviu Dragnea pe Insula Belina Pilot, in fata instantei: L-am transportat de mai multe ori

Un pilot a relatat marti, la Tribunalul Bucuresti, ca l-a transportat de mai multe ori pe Liviu Dragnea cu un elicopter pe insula Belina, in baza unui contract incheiat cu PSD.

Nu mai exista cale de intoarcere! Andreea Balan si George Burcea divorteaza! Care este motivul deciziei radicale

Andreea Balan si George Burcea au decis oficial sa divorteze! Desi se zvonea ca solista avea de gand sa astepte ca el sa-si rezolve problemele cu justitia si dupa sa faca pasul, cei doi s-au decis sa-si incheie cat mai repede socotelile. Care este motivul pentru care vor depune actele de divort mai repede decat .

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )