Libnet.ro
UNICEF

10:16

Veste excelenta pentru Zidane. Un titular de la Real Madrid a scapat de COVID

România Liberă România Liberă,
Veste excelenta pentru Zidane. Un titular de la Real Madrid a scapat de COVID

Mijlocasul brazilian al lui Real Madrid, Casemiro, s-a vindecat de coronavirus, iar antrenorul Zined. continuă pe România Liberă

Real Madrid, in pericol sa-l piarda gratis pe Sergio Ramos. Destinatie surpriza pentru spaniol

Sergio Ramos se afla pe final de contract cu Real Madrid. Veteranul din defensiva galacticilor ar putea pleca de pe Santiago Bernabeu in vara anului 2021, iar urmatoarea destinatie ar fi chiar finalista UEFA.

Comisia Europeana, veste crunta pentru toti romanii. Gata, am primit anuntul sumbru

Miercuri, Comisia Europeana a cerut monitorizarea atenta a situatiei economice a 12 state membre ale UE, inclusiv pe cea din Romania, in contextul observarii unor dezechilibre macroeconomice semnificative. Veste crunta de la Comisia Europeana pentru toti romanii Pachetul de toamna in materie de politici economice, a fost prezentat miercuri de catre Uniunea Europeana. in Raportul .

Veste formidabila pentru Vocea Romaniei. Anuntul de ultima ora pentru fanii emisiunii

Anuntul surpriza despre emisiunea Vocea Romaniei. Fanii vor fi uluiti de ce se va intampla la PRO TV. Vestea pe care toata lumea o asteapta. Veste formidabila pentru Vocea Romaniei Vestea incredibila pe care toti fanii emisiunii o asteptau. Vocea Romaniei revine la postul de televiziune PRO TV. insa, nu este vorba despre un sezon .

Veste devastatoare pentru medicul erou de la Piatra Neamt. Ce a aflat Catalin Denciu

Explozia urmata de incendiu la sectia ATI a Spitalului Piatra Neamt a avut zece morti si sapte victime. Una dintre ele, medicul de garda Catalin Denciu, care a incercat sa scoata din salon pacientii. S-a ales cu 40% arsuri din suprafata corpului si a fost transportat pe 15 noiembrie in Belgia. Vestile despre starea sa .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )