Libnet.ro
UNICEF

18:00

Veste excelenta!Se pot obtine locuinte ANL si dupa 35 de ani! Ce trebuie sa faci ca sa ai casa de la stat

B1 B1,
Veste excelenta!Se pot obtine locuinte ANL si dupa 35 de ani! Ce trebuie sa faci ca sa ai casa de la stat

Veste excelenta!Se pot obtine locuinte ANL si dupa 35 de ani! Ce trebuie sa faci ca sa ai casa de la stat. Senatul a adoptat in unanimitate 89 voturi pentru) OG 28/2017 pentru completarea. continuă pe B1

Medicii specialisti si rezidenti si cadrele didactice pot obtine locuinte ANL si dupa varsta de 35 de ani, potrivit unui proiect adoptat de Senat

Senatul a adoptat in unanimitate 89 voturi 'pentru') OG 28/2017 pentru completarea Legii ANL, introducand, in sedinta plenului de marti, un amendament care stabileste ca medicii specialisti si rezidenti si cadrele didactice pot obtine locuinte ANL si dupa varsta de 35 de ani, scrie Agerpres. Proiectul de lege privind aprobarea OG 28/2017 pentru completarea Legii ANL va intra acum in dezbaterea Camerei Deputatilor, care are rol decizional.

Veste buna pentru romani! Se pot obtine locuinte ANL si dupa 35 de ani

Senatul a adoptat in unanimitate 89 voturi pentru) OG 28/2017 pentru completarea Legii ANL, introducand, in sedinta plenului de marti, un amendament care stabileste ca medicii.

Horoscop 16 octombrie. Gemenii pot obtine tot ce vor, daca sunt corecti. Ce le-au rezervat astrele celorlalte zodii

La inceput de saptamana, berbecii sunt sfatuiti sa se apuce de treaba, daca vor sa obtina rezultatele la care viseaza, iar gemenii vor obtine tot ceea ce isi propun, daca nu triseaza.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2551 seconds )