Libnet.ro
UNICEF

18:45

Veste buna pentru romani! Se pot obtine locuinte ANL si dupa 35 de ani

Antena3 Antena3,
Veste buna pentru romani! Se pot obtine locuinte ANL si dupa 35 de ani

Senatul a adoptat in unanimitate 89 voturi pentru) OG 28/2017 pentru completarea Legii ANL, introducand, in sedinta plenului de marti, un amendament care stabileste ca medicii. continuă pe Antena3

Veste excelenta!Se pot obtine locuinte ANL si dupa 35 de ani! Ce trebuie sa faci ca sa ai casa de la stat

Veste excelenta!Se pot obtine locuinte ANL si dupa 35 de ani! Ce trebuie sa faci ca sa ai casa de la stat. Senatul a adoptat in unanimitate 89 voturi pentru) OG 28/2017 pentru completarea.

Medicii specialisti si rezidenti si cadrele didactice pot obtine locuinte ANL si dupa varsta de 35 de ani, potrivit unui proiect adoptat de Senat

Senatul a adoptat in unanimitate 89 voturi 'pentru') OG 28/2017 pentru completarea Legii ANL, introducand, in sedinta plenului de marti, un amendament care stabileste ca medicii specialisti si rezidenti si cadrele didactice pot obtine locuinte ANL si dupa varsta de 35 de ani, scrie Agerpres. Proiectul de lege privind aprobarea OG 28/2017 pentru completarea Legii ANL va intra acum in dezbaterea Camerei Deputatilor, care are rol decizional.

Veste buna pentru turisti: Big Ben va suna din nou in timpul sarbatorilor de iarna

Lucrarile de renovare la Big Ben vor lua o pauza la sfarsitul lunii decembrie pentru a permite faimosului ceas britanic sa bata din nou intre 23 decembrie si Anul Nou, potrivitSkyNews.

Veste buna pentru zeci de mii de romani. Salariile lor vor creste la 50 de euro/ora

Ministrul Cercetarii si Inovarii, Lucian Georgescu, a declarat luni, intr-o conferinta de presa la Galati, ca aproximativ 40. 000 de cercetatori care primesc sau vor primi pana la finele anului.

Veste socanta pentru fanii Game of Thrones! Un actor din serial a murit (FOTO)

Veste socanta pentru fanii serialului Game of Thrones! Actorul britanicRoy Dotrice, care a jucat rolul piromanului Hallyne in sezonul al doilea al serialului, s-a stins din viata luni, la.

Veste buna pentru soferi: Se ieftinesc carburantii

Agentia Nationala pentru Reglementare in Energetica a anuntat pretul-plafon la carburanti pentru urmatoarele doua saptamani. Atat pentru benzina, cat si pentru motorina preturile-plafon au fost micsorate cu 23 de bani, transmite IPN.

Horoscop 16 octombrie. Gemenii pot obtine tot ce vor, daca sunt corecti. Ce le-au rezervat astrele celorlalte zodii

La inceput de saptamana, berbecii sunt sfatuiti sa se apuce de treaba, daca vor sa obtina rezultatele la care viseaza, iar gemenii vor obtine tot ceea ce isi propun, daca nu triseaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )