Libnet.ro
UNICEF

13:00

Veste incredibila pentru un mijlocas al ASA Tg. Mures, inaintea duelului cu Steaua

România Liberă România Liberă,
Veste incredibila pentru un mijlocas al ASA Tg. Mures, inaintea duelului cu Steaua

Ianos Szekely, mijlocasul formatiei ASA Targu Mures, a castigat un litigiu cu fostul sau club Volga Novgorod Rusia) si va avea de incasat 1,5 milioane euro. continuă pe România Liberă

ASA Tg. Mures poate intra in istoria fotbalului. Doar sase nou- promovate au reusit sa castige titlul in primul an

Steaua - ASA Tg. Mures este derbyul campionatului si poate decide maine seara noua campioana a Romaniei, chiar daca mai sunt de jucat cateva etape.

VIDEO Steaua - ASA Tg. Mures 0-1! Muresenii trec pe primul loc, cu 5 etape pana la final! Programul celor doua echipe

ASA Targu Mures a dat lovitura pe Arena Nationala, castigand cu 1-0 meciul cu Steaua, cu un gol marcat de Ianis Zicu in prima repriza. Ardelenii sunt pe primul loc in Liga 1, iar Steaua e in deriva inaintea derbyului cu Dinamo.

Reactii dupa Steaua - ASA Tg. Mures 0-1. Ianis Zicu: Mi-am ridicat tricoul dupa gol sa vada lumea ca nu sunt gras

ASA Targu Mures a trecut in fruntea clasamentului dupa succesul cu Steaua, scor 1-0, cu un gol marcat de Ianis Zicu. ASA are doua puncte in fata echipei campioane.

Steaua ASA Tg. Mures, miercuri, ora 21.30, DigiSport 1, Look TV: un meci cat un campionat. Muresenii, fata in fata cu istoria

000 de spectatori sunt asteptati miercuri seara pe Arena Nationala, pentru un meci intre Steaua si Targu Mures care poate decide directia titlului.

ASA Tg Mures a batut Steaua (1-0) si a urcat pe primul loc in clasament

Echipa ASA Targu Mures a devenit noul lider al Ligii I, dupa meciul purtat miercuri, pe Arena Nationala, cu Steaua, formatie pe care a invins-o cu scorul de 1-0. in urma partidei din etapa a XXIX-a a Ligii.

Steaua a pus in vanzare biletele pentru meciul cu ASA Tg.Mures

Conducerea clubului din Ghencea a anuntat, luni, scoaterea la vanzare a biletelor pentru partida cu ASA Tg. Mures din cadrul etapei a 29-a din Liga 1.

S-a stabilit arbitrul derby-ului Steaua-ASA Tg.Mures

Comisia Centrala a Arbitrilor a decis arbitrul care va oficia la centrul miercuri seara, in meciul dintre Steaua si ASA Tg. Mures, practic derby-ul pentru titlul de campioana.

Finala Ligii I: Steaua - ASA Targu Mures 0-1 / Steaua cedeaza primul loc celor de la ASA/ Miracolul s-a produs

Cine ar fi crezut?! Niciun om de fotbal nu dadea in pauza de toamna nici cea mai mica sansa ca Steaua sa piarda campionatul sau sa nu-l castige la pas dupa ce a avut 10 puncte avans fata de Petrolul si 13 de TG-Mures. ASA reuseste sa invinga Steaua si sa treaca pe primul loc, cu un avans de 2 puncte, dupa victoria cu 1-0 obtinuta cu greu pe Arena Nationala.

Ianis Zicu: Nu suntem favoriti la titlu

Ianis Zicu, jucatorul care a marcat golul victoriei pentru ASA Tg. Mures in deplasare cu Steaua, spune ca echipa ardeleana nu este favorita la obtinerea titlului din cauza programului mai usor al rivalilor din Ghencea.

Liviu Ciobotariu: Steaua ne-a dominat, dar am fost pragmatici. Lupta ramane deschisa

Antrenorul echipei ASA Tg. Mures, Liviu Ciobotariu, considera ca pragmatismul a facut diferenta in fata dominarii Stelei in meciul direct care a schimbat liderul in Liga 1.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2401 seconds )