Libnet.ro
UNICEF

16:30

Veste istorica pentru Gheorghe Hagi. Nimic nu va mai fi la fel pentru el

Playtech Playtech,
Veste istorica pentru Gheorghe Hagi. Nimic nu va mai fi la fel pentru el

Gheorghe Hagi, considerat unul dintre cei mai buni mijlocasi ofensivi in Europa anilor 80 si 90 si cel mai mare fotbalist roman din toate timpurile, a primit o veste de zile mari. Veste mare pentru Gheorghe Hagi Gheorghe Hagi a fost inclus in top 10 cei mai buni decari din istoria Barcelonei, alaturi de jucatori . continuă pe Playtech

Andra, mesaj pentru toti romanii. Nimic nu mai e la fel!

Mesaj emotionant postat de Andra pe pagina sa de Instagram. indragita artista a transmis un mesaj tuturor romanilor pe care ii indeamna sa ramana in case, pentru a-i proteja pe cei dragi. Postarea sa a strans aproape 100 de mii de aprecieri si sute de mesaje de la fani. Andra: Fiti puternici, dragii mei. Pentru .

Veste trista pentru Ronaldinho. Dintosul nu mai poate primi vizitatori in inchisoare

Fostul atacant brazilian Ronaldinho, castigatorul Balonului de Aur in 2005, nu mai poate primi vizit.

Un alt fel de stati acasa atribuit lui Gheorghe Hagi

Dribleaza de multe ori limba romana cu usurinta fazelor incantatoare de pe dreptunghiul verde si internetul e plin de vorbele de cele mai multe ori puse nejustificat pe seama lui Gheorghe Hagi.

Masuri radicale luate de Gheorghe Hagi in plina pandemie de coronavirus

Dupa ce a jonglat cu hartia igienica indemnand oamenii sa-i urmeze exemplu, Gheorghe Hagi a revenit la lucruri mai serioase.

Clauza pe care le-a pus-o Gheorghe Hagi in contract jucatorilor sai, in plina stare de urgenta sanitara. Decizia e incredibila

Modelul de la FCSB si Poli Iasi este aplicat si de Gheorghe Hagi la Viitorul Constanta. Creatorul echipei care a luat titlul in Romania la opt ani de la infiintare le-a propus jucatorilor injumatatirea salariilor. in plus, Regele le-ar fi pus o clauza in contract jucatorilor sai, in plina stare de urgenta sanitara. Clauza pe .

Veste buna pentru soferi! Anuntul facut cu putin timp in urma de Ministerul Public

Veste buna pentru multi soferi! Ministerul Public a transmis astazi prin intermediul unui comunicat de presa ca dovezile inlocuitoare cu drept de circulatie ale permisului de conducere vor fi prelungite de procurori, din oficiu, fara a mai fi nevoie ca persoanele carora le expira sau urmeaza sa le expire actele, sa depuna cereri de prelungire.

Momente grele pentru Ianis Hagi. Ce au anuntat acum jurnalistii din Scotia

Sunt momente grele pentru Ianis Hagi in Scotia. Fotbalistul roman este marul discordiei intr-un razboi dus de presa din Scotia cu Genk, clubul belgian de la care Glasgow Rangers l-a imprumutat in iarna pe Ianis. Momente grele pentru Ianis Hagi. Ce au anuntat acum jurnalistii din Scotia Venit in iarna sub forma de imprumut la .

Veste crunta pentru Jennifer Lopez. Barbatul pe care l-a iubit cel mai mult a murit la 51 de ani

Iubitul din tinerete al lui Jennifer Lopez s-a stins din viata la numai 51 de ani. David Cruz avea o boala de inima care nu l-a mai lasat sa traiasca. A murit sambata la un spital din New York. Jennifer Lopez e distrusa de durere. Povestea de iubire dintre J. Lo. si David Cruz J.

Veste proasta pentru soferii carora le expira acum ITP-ul. Ce au decis autoritatile

Romanii au parte de o veste proasta cu privire la ITP. Autoritatile nu le prelungesc valabilitatea, asa cum se intampla la permise si la alte documente. Ce se va intampla cu Inspectia Tehnica Periodica pe timpul starii de urgenta? Veste proasta pentru soferii carora le expira acum ITP-ul Soferii au primit o veste buna cu .

Veste uriasa pentru romanii cu centrale termice. Ce se intampla de la 1 iulie

Veste pentru romanii cu centrale termice. in perspectiva liberalizarii pietei gazelor de la 1 iulie 2020, se anunta si alte modificari pentru toti consumatorii. Veste pentru romanii cu centrale termice. Ce se intampla de la 1 iulie Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, a declarat, pentru Agerpres, ca pretul gazelor ar trebui sa scada pentru toti .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )