Libnet.ro
UNICEF

08:45

Veste proasta pentru acesti pensionari. Cine ramane fara bani de la stat

Playtech Playtech,
Veste proasta pentru acesti pensionari. Cine ramane fara bani de la stat

Printr-o noua miscare din partea gvernantilor, aflam ca o parte a pensionarilor s-ar putea sa ramana fara bani. Este vorba de cei care, acum la pensie, au facut parte din organele de represiune in perioada comunista. Pensionarii militari, activi ca organe de represiune, fara pensii Printre cei peste 3 milioane de pensionari exista o categorie . continuă pe Playtech

Veste proasta pentru soferii de masini second hand. Ce s-a cerut acum

Mirosul gazelor de esapament este neplacut si nesanatos. Gazele sunt cunoscute pentru ca afecteaza fericirea, inteligenta si bunastarea generala a omului. Milioane de oameni din intreaga lume sunt nevoiti sa respire in fiecare zi fumuri nocive in timp ce isi desfasoara activitatea, spune ONU. Fie ca se indreapta spre munca, merg la scoala sau pur .

Horoscop 26 octombrie 2020. Zodia care are probleme la munca azi: ramane fara job

Astrologul a facut horoscopul de luni, 26 octombrie 2020. Astfel, se anunta schimbare de job pentru o zodie. Alti nativi au o relatie foarte buna cu partenerii de viata, in timp ce unii aleg sa petreaca mai mult timp in compania prietenilor. Horoscop luni, 26 octombrie 2020. Ce iti rezerva astrele, in functie de zodie .

Bani in plus pentru acesti romani. Ce trebuie sa faca pentru a-i primi

Se dau bani in plus pentru o categorie de romani, respectiv pentru medicii de familie care vor ingriji pacienti cu forme usoare de coronavirus. Astfel, medicii de familie vor primi cate 105 lei pentru fiecare pacient bolnav de coronavirus. Guvernul a adoptat ieri o lege care prevede ca pacientii asimptomatici sau cu forme usoare de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )