Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste minunata pentru romanii din Marea Britanie! Cetatenii UE nu vor fi obligati sa plece dupa Brexit

Antena3 Antena3,
Veste minunata pentru romanii din Marea Britanie! Cetatenii UE nu vor fi obligati sa plece dupa Brexit

Marea Britanie nu va obliga niciun cetatean al UE sa paraseasca teritoriul sau dupa data efectiva a Brexit-ului, a dat asigurari joi Theresa May, in cursul summitului european de la Bruxelles, scrie. continuă pe Antena3

Romanii din Marea Britanie ar urma sa fie rugati sa se inregistreze, pentru reglementarea statului lor post-Brexit

Guvernul britanic se pregateste sa anunte procesul de inregistrare a aproximativ trei milioane de cetateni UE care traiesc in Marea Britanie, ca un prim pas catre reglementarea statutului lor legal po.

SOCANT! O tanara de 19 ani din Marea Britanie a murit in somn: Avea o inima de aur, era sufletul tuturor petrecerilor (FOTO)

O tanara artista extrem de talentata din Marea Britanie a murit la varsta de 19 ani, in somn. Mama sa a fost extrem de socata si a spus printre lacrimi ca fiica sa era un om minunat,.

Ambasadorul britanic: Sper sa fie o solutie in curand in negocierile privind Brexit si care va fi buna si pentru cetatenii romani din Marea Britanie

Romanii care traiesc, lucreaza si studiaza in Marea Britanie sunt bineveniti in continuare, in pofida Brexit, a declarat Ambasadoul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, citat de HotNe.

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti:Sper sa fie o solutie in curand in negocierile privind Brexit care va fi o solutie buna si pentru cetatenii romani din Marea Britanie

Romanii care traiesc, lucreaza si studiaza in Marea Britanie sunt bineveniti in continuare, in pofida Brexit, a dat asigurari Ambasadoul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, potrivit News. ro.

Merkel vrea un maximum de garantii pentru cetatenii europeni din Marea Britanie si il sustine pe Macron privind migratia

Cancelarul german Angela Merkel doreste un maximum de garantii pentru cetatenii europeni care traiesc in Marea Britanie, dar spune ca lasa in grija echipei de negociatori europeni ai Brexitului sa stabileasca detaliile, relateaza The Associated Press, citata de News. ro.

Marea Britanie: Cetatenii UE stabiliti in UK trebuie sa fie inregistrati pentru reglementarea statului lor post-Brexit! Ce spune Guvernul

In Marea Britanie se pregateste procesul de inregistrare a aproximativ trei milioane de oameni din UE care traiesc in UK. Conform liderilor guvernului, aceasta este primul pas catre reglementarea st.

Mai multi baieti, elevi la o scoala din Marea Britanie, au protestat purtand fuste, pentru ca nu li s-a permis sa vina in pantalni scurti la ore

Aproximativ 30 de baieti au purtat fuste la scoala, in semn de protest fata de faptul ca li s-a spus ca nu au voie sa poarte pantaloni scurti, desi afara este cald. In urma protestului, directorul scolii a spus ca se va gandi sa introduca pantalonii scurt in uniforma pentru viitor, dupa ce va consulta elevii si parintii, potrivitBBC News.

Cetatenii UE din Marea Britanie ar urma sa fie rugati sa se inregistreze, pentru reglementarea statului lor post-Brexit

Guvernul britanic se pregateste sa anunte procesul de inregistrare a aproximativ trei milioane de cetateni UE care traiesc in Marea Britanie, ca un prim pas catre reglementarea statutului lor legal post-Brexit, relateaza The Guardian.

Presa: Marea Britanie inca are fantezii despre Brexit, desi pozitia UE e mult mai puternica in negocieri

Marea Britanie inca are fantezii in discutiile cu UE pe tema Brexit, privind accesul la piata unica si circulatia cetatenilor, comenteaza publicatia The Wall Street Journal, subliniind ca Guvernul Theresa May are in negocierile cu Bruxelles-ul mult mai putina influenta decat vrea sa recunoasca.

Marea Britanie pune in continuare la indoiala ideea unei plati in legatura cu Brexitul

Marea Britanie nu a acceptat vreun acord financiar cu Uniunea Europeana in vederea acoperirii obligatiilor care-i revin la momentul parasirii UE, a declarat un oficial european de rang inalt dupa prima zi a negocierilor dintre Londra si Bruxelles, relareaza agentia Reuters, citata de surse din media.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )