Libnet.ro
UNICEF

19:00

O veste pentru Viorica Dancila: Premierul este responsabil de ceea ce semneaza

Hotnews Hotnews,
 O veste pentru Viorica Dancila: Premierul este responsabil de ceea ce semneaza

Un premier conduce sedintele de Guvern si semneaza actele normative care i se pun pe masa. Asa prevede legea. Automat, prin semnatura, isi asuma continutul si efectele pe care acestea le produc in societate, fie ca sunt pozitive, fie ca sunt negative. Viorica Dancila fuge de aceasta responsabilitate, invocand ca scuza faptul ca un premier nu are timp sa discute despre orice ordonanta inainte de a o aproba si nici trebuie sa cunoasca toate domeniile. Cu alte cuvinte, semneaza fara sa stie ce semneaza si de aceea nu-si asuma consecintele. ii dam o veste: este prim-ministru si, prin urmare, prim-responsabil pentru haosul din justitie creat de OUG 7. Este responsabila si de haosul din economie creat de OUG 114. continuă pe Hotnews

intalnire intre Viorica Dancila si premierul Spaniei, Pedro Sanchez. Ce au discutat

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut sambata, 23 februarie 2019, o intrevedere cu Pedro Sanchez, prim-ministrul Regatului Spaniei, in marja reuniunii Partidului Socialistilor Europeni PES), de la.

Viorica Dancila, intrevedere cu premierul Spaniei

Atragerea investitiilor spaniole in tara noastra pentru a participa la planul de modernizare a infrastructurii din tara noastra s-a numarat printre temele abordate de premierul Viorica Dancila si omologul sau spaniol, Pedro Sanchez.

Scandal in justitie. Premierul Viorica Dancila invita la discutii reprezentantii CSM si ai asociatiilor de magistrati

Prim-ministrul Viorica Dancila invita luni, la Palatul Victoria, cate un reprezentant al asociatiilor de magistrati, precum si reprezentanti ai CSM, pentru discutii pe marginea legislatiei in domeniul.

Viorica Dancila se dezice de Dragnea? Premierul i-a invitat pe magistrati la discutii privind legile justitiei. USR: S-au speriat! Luati mainile de pe Justitie!

Premierul Viorica Dancila i-a invitat pe reprezentantii asociatiilor de magistrati si ai CSM, luni, la ora 15. 30, la Palatul Victoria, la discutii privind legile justitiei, modificate prin ordonanta de urgenta. Deputatul USR Stelian Ion cred ca guvernantii s-au speriat. in aceasta seara este anuntat un protest in Piata Victoriei.

Viorica Dancila s-a intalnit cu premierul Pedro Sanchez, cu care a discutat despre romanii din Spania si agenda europeana

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit sambata, la Madrid, cu omologul sau spaniol, Pedro Sanchez, alaturi de care a discutat despre comunitatea romanilor din Spania, agenda europeana si relatiile economice dintre cele doua tari.

Viorica Dancila a invitat asociatiile magistratilor si CSM pentru astazi la discutii pe tema OUG 7. Asociatii ale magistratilor au spus ca dialogul trebuia sa aiba loc inaintea emiterii ordonantei

Premierul Viorica Dancila a invitat reprezentantii asociatiilor de magistrati si ai CSM, luni, la ora 15. 30, la Palatul Victoria, la discutii privind legile justitiei.

Viorica Dancila a invitat asociatiile magistratilor si CSM pentru astazi la discutii pe tema OUG 7. Magistratii spun ca ar fi trebuit consultati inainte de OUG

Premierul Viorica Dancila a invitat reprezentantii asociatiilor de magistrati si ai CSM, luni, la ora 15. 30, la Palatul Victoria, la discutii privind legile justitiei.

Viorica Dancila, o noua gafa: Vom vedea care sunt de fapt punctele care a creat aceasta nemultumire

Luni, in timpul unei conferinte de presa in care explica ca Guvernul nu va renunta la ordonanta care modifica Legile Justitiei, premierul Viorica Dancila a comis o noua gafa.

Viorica Dancila se face ca nu intelege avertismentul lui Timmermans privind trecerea linii rosii: Trebuie sa ne gandim si la drepturile omului, si la cei care au suferit... (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a reactionat luni, dupa ce Frans Timmermans, prim-vicepresedinte al Comisiei Europene, a declarat ca respectarea valorilor democratice si a statului de drept in Romania sunt.

Viorica Dancila: Nu renuntam la OUG pe legile justitiei

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, inainte de o intalnire cu o parte a reprezentantilor asociatiilor de magistrati si ai CSM, ca Guvernul nu va renunta la ordonanta de urgenta 7/2019 care modifica legile justitiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )