Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila: Nu renuntam la OUG pe legile justitiei

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila: Nu renuntam la OUG pe legile justitiei

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, inainte de o intalnire cu o parte a reprezentantilor asociatiilor de magistrati si ai CSM, ca Guvernul nu va renunta la ordonanta de urgenta 7/2019 care modifica legile justitiei. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila: NU renuntam la OUG pe LEGILE JUSTITIEI. NU renuntam la lucrurile bune (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, luni, ca, in pofida protestelor romanilor, Guvernul nu renunta la OUG 7 pe Legile Justitiei. Premierul a anuntat, inaintea intalniriicu reprezentantii din justitie de.

Viorica Dancila, o noua gafa: Vom vedea care sunt de fapt punctele care a creat aceasta nemultumire

Luni, in timpul unei conferinte de presa in care explica ca Guvernul nu va renunta la ordonanta care modifica Legile Justitiei, premierul Viorica Dancila a comis o noua gafa.

REVOLTA magistratilor: Sute de judecatori si procurori protesteaza pe treptele Palatului de justitie din Capitala fata de OUG prin care sunt modificate legile justitiei (VIDEO)

Aproximativ 200 de magistrati protesteaza vineri seara pe treptele Palatului de Justitie din Bucuresti. Acestia contesta modificarile facute la legile justitiei prin ordonanta de urgenta adoptata de.

Plenul CSM va decide luni ce demersuri va lua n legatura cu OUG pe legile justitiei

Consiliului Superior al Magistraturii anunta ca va dezbate luni, in plen, la ora 10. 00, efectele adoptarii OUG nr. 7/2019, din perspectiva demersurilor necesare a fi intreprinse.

Viorica Dancila ii ataca pe protestatarii rezist: Pentru mine este de neacceptat (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, luni, ca violenta si jignirile manifestantilor din Piata Victoriei este de neacceptat. Aceasta aprecizat ca Guvernul nu va renunta la OUG pe Legile Justitiei, cedand.

Viorica Dancila se dezice de Dragnea? Premierul i-a invitat pe magistrati la discutii privind legile justitiei. USR: S-au speriat! Luati mainile de pe Justitie!

Premierul Viorica Dancila i-a invitat pe reprezentantii asociatiilor de magistrati si ai CSM, luni, la ora 15. 30, la Palatul Victoria, la discutii privind legile justitiei, modificate prin ordonanta de urgenta. Deputatul USR Stelian Ion cred ca guvernantii s-au speriat. in aceasta seara este anuntat un protest in Piata Victoriei.

Dancila invita reprezentantii CSM la discutii privind legile justitiei

Premierul Viorica Dancila invita reprezentantii asociatiilor de magistrati si ai CSM, maine, la ora 15. 30, la Palatul Victoria, la discutii privind legile justitiei.

Guvernul anunta ca Dancila invita magistratii la discutii privind legile justitiei

Premierul Viorica Dancila ii invita luni, la ora 15. 30, pe reprezentantii asociatiilor de magistrati si ai CSM pentru a discuta despre modificarea legilor justitiei. Anuntul a fost facut de guvern in contextul in care magistratii au protestat vineri, intr-un gest fara precedent, fata de ordonanta de urgenta de amendarea a acestor legi.

Victor Ponta: O justitie care sta sub un ministru al Justitiei va comite abuzuri, va judeca stramb si ii va indeparta pe oamenii corecti

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat luni ca sunt justificate protestele fata de Ordonanta de Urgenta a Guvernului prin care sunt modificate legile justitiei. intr-o conferinta de presa, sustinuta.

CU PRIVIRE LA OUG PE LEGILE JUSTITIEI: Protest anuntat in aceasta seara in Piata Victoriei

Un protest este anuntat in aceasta seara in Piata Victoriei, impotriva ordonantei de urgenta care modifica legile justitiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )