Libnet.ro
UNICEF

17:15

Viorica Dancila, catre pensionari: E ziua demnitatii. Sunt bani de pensii. Unii au invatat sa conjuge doar verbul a taia

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, catre pensionari: E ziua demnitatii. Sunt bani de pensii. Unii au invatat sa conjuge doar verbul a taia

Premierul Viorica Dancila i-a asigurat duminica, pe pensionarii din PSD, ca guvernul pe care il conduce ii va sprijini intotdeauna, ca le va fi un partener, ca exista bani pentru pensii, si a adaugat ca nu. continuă pe Antena3

Viorica Dancila: Aceia care au credinta sunt oameni mult mai buni! Eu cred in Dumnezeu

Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, a declarat, joi, dupa sfintirea Manastirii Taierea Capului Sf. Ioan Botezatoruldin satul Breaza, comuna Lisa, judetul Brasov, ca participa la astfel de.

VIORICA DANCILA: Parlamentul trebuie sa adopte un proiect pentru a opri calomnia si defaimarea

Viorica Dancila a fost huiduita, duminica, de cativa protestatari, la sosirea la Centrul Expozitional Constanta, unde se intalneste cu Organizatia de pensionari a PSD, informeaza news. ro.

Viorica Dancila, HUIDUITA din nou la Constanta: Parlamentul trebuie sa adopte un act normativ pentru oprirea calomniei si defaimarii (VIDEO)

UPDATE: Viorica Dancila a avut parte de huiduieli si la plecarea de la intalnirea cu Organizatia de pensionari a PSD. La iesirea de laCentrul Expozitional Constanta, cateva zeci de persoane au inceput.

Viorica Dancila, huiduita la Constanta. Reactia premierului: Nu acesta este poporul roman

Un grup de protestatari a asteptat-o duminica, pe Viorica Dancila, in fata Complexului Expozitional din Mamaia, unde s-a desfasurat sedinta Organizatiei de Pensionari a.

Viorica Dancila, huiduita la Constanta. Reactia premierului: Cat de cinic sa fii sa spui: Nu mai sunt bani?

Premierul Viorica Dancila i-a asigurat duminica, pe pensionarii din PSD, ca guvernul pe care il conduce ii va sprijini intotdeauna, ca le va fi un partener, ca exista bani pentru pensii, si a adaugat c?.

Viorica Dancila, apel catre femeile din PSD: Am nevoie de sprijinul vostru

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a cerut vineri sprijinul fiecarei femei social-democrate, precum si al tuturor femeilor din Romania in campania pentru alegerile prezidentiale, care urmeaza. Citeste.

VIORICA DANCILA: Masurile sociale si economice luate de PSD sunt masuri europene

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a declarat duminica, la Constanta, ca Romania trebuie sa aiba si oportunitati egale cu statele membre ale Uniunii Europene, nu doar obligatii, ea subliniind ca masurile cu impact social-economic luate de PSD sunt masuri europene .

Viorica Dancila: Avem vicepresedinti care pot asigura interimatul la sefia Senatului. Ce spune despre preluare functie de catre Daniel Zamfir

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat sambata, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD, ca unul dintre vicepresedintii social-democrati ar putea prelua, interimar, conducerea Senatului, dupa.

Viorica Dancila, sigura pe ea: Nu cred ca motiunea de cenzura va trece. Sunt in Parlament oameni de buna credinta

Premierul Viorica Dancila nu crede ca o motiune de cenzura va trece de votul Parlamentului, spunand ca in Legislativ sunt oameni de buna credinta care vad ca nu exista alta alternativa. Aceasta a spus ca in cazul in care Guvernul va cadea, PSD se va bate din opozitie, relateaza Mediafax.

Viorica Dancila, anunt despre noul presedinte al Senatului: Daca sunt colegi din ALDE care vor sa guverneze langa noi, bineinteles ca vom accepta

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a afirmat ca, dupa ce Calin Popescu- Tariceanu isi va da demisia din functia de presedinte al Senatului, unul dintre vicepresedintii social-democrati ai acestui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )