Libnet.ro
UNICEF

10:45

Veste proasta pentru Dacia: ce se intampla cu inmatricularile din Romania

Playtech Playtech,
Veste proasta pentru Dacia: ce se intampla cu inmatricularile din Romania

Din aceasta toamna, Dacia are un rival mai puternic in Ford, care a anuntat modelul Puma. Cum incheie insa compania acest an, inainte sa vina cu noile modele din 2020 si 2021? Dacia Duster. continuă pe Playtech

Veste proasta pentru soferii din Romania. Ce se intampla cu Autostrada Soarelui in urmatorii doi ani

Soferii din Romania mai primesc o veste proasta. Autostrada Soarelui se transforma in santier. Lucrarile de reparatie vor dura doi ani si vor costa 20 de milioane de euro. Pentru a nu ingreuna foarte mult circulatia autoturismelor, se va lucra pe sectoare restranse. Autostrada Soarelui se transforma in santier. Lucrarile vor dura doi ani Lucrarile .

Veste devastatoare pentru fiii Ilenei Ciuculete. Ce se intampla cu averea mamei lor dupa moartea lui Cornel Gales

Decizia judecatorilor dupa moartea lui Cornel Gales este una socanta pentru fiii regretatei cantarete de muzica populara. Dupa ani in care au stat prin tribunale cu fostul sot al mamei, deznodamantul scandalurilor fara final nu a fost unul de partea lor. Decizia judecatorilor, dupa moartea lui Gales. Ce se intampla cu averea lui Ciuculete? Cu .

Veste uriasa pentru parintii din Romania, chiar inainte de Craciun. Cati bani ar putea primi in plus pentru alocatiile copiilor

Veste uriasa pentru parintii din Romania, chiar inainte de Craciun! Alocatiile copiilor s-ar putea mari. Iata cat ar putea primi in plus, dupa ce Comisia de Munca din Camera Deputatilor a adoptat amendamentul depus de PSD? Alocatiie copiilor s-ar putea mari! Parintii din Romania au primit o veste extraordinara chiar inainte de Craciun. PSD s-a .

Veste buna pentru Simona Halep. Are sansa sa le ia fata surorilor Williams

Finala WTA Fan Favorite Award din 2010 este pe cale de a fi decisa, iar deceniul a vazut aceasta onoare dominata in special de doi jucatori. Veste buna pentru Simona Halep Fostul nr. 2 mondial Agnieszka Radwanska a primit un val de sustinere uimitor cu sase titluri preferate ale fanilor WTA, o serie care a ajuns .

Donatie de carti pentru sustinerea educatiei si a invatamantului din Romania

Din dorinta de a deveni mai buni, din dorinta de a invata, peste 100 de copii scolari si prescolari de la doua institutii de invatamant din Dambovita au trimis mai multe scrisori mosului, prin care solicitau o donatie de carti, deoarece le place mult sa citeasca. Majoritatea copiilor au posibilitati materiale reduse, dar vin cu drag la scoala si la gradinita si iubesc povestile. Nu au coltul lecturii, iar la biblioteca nu exista carti, copiii find nevoiti sa vina cu ele de acasa.

Vesti proaste pentru toti pensionarii. Pensia minima din Romania a fost inghetata la 704 lei. Cine ia aceasta indemnizatie

Ministrul Muncii a anuntat inghetarea pensiei minime la suma de doar 704 lei. Violeta Alexandru a considerat ca aceasta suma trebuie primita de o anumita categorie. Cine va urma sa beneficieze de ea? Pensia minima din Romania, inghetata la 704 lei Ministrul Muncii a anuntat astazi, de la Guvern, inghetarea pensiei minime la doar 704 .

Florin Citu: Sistemul de pensii din Romania are nevoie de o revizuire completa

Sistemul de pensii din Romania are nevoie de o revizuire completa, care sa se concentreze asupra contributiilor si fondurilor private pentru a deveni sustenabil, a declarat ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, intr-un interviu acordat marti Reuters.

Alex Benchea, alpinistul nevazator din Romania, a ajuns pe varful Kilimanjaro

Daca ti-ai pierde vazul, te gandesti probabil ca viata ti s-a terminat, dar nevazatorul Alex Benchea a ales sa fie alpinist si sa cucereasca unele dintre cele mai dificile varfuri din lume. Un exemplu demn de urmat pentru cei care intampina dificultati in viata, Alex Benchea tocmai si-a trecut o noua performanta de invidiat. Tanarul .

Acuzatiile care vor zgudui showbiz-ul din Romania. Ce i-ar fi facut Calin Geambasu propriului copil, impreuna cu fosta iubita, Angelica Cadar

Au fost formulate acuzatii foarte grave la adresa fiului lui Petre Geambasu, fiind suspectat in prezent de catre autoritati de fapte care ingrozesc. Asta deoarece Calin Geambasu este suspectat alaturi de fosta lui iubita pentru fapte oripilante, pe care le-ar fi aplicat propriului sau copil. De asemenea, detaliile care au iesit la iveala de curand .

Social democrata Maria Grapini a semnat Rezolutia PPE privind Revolutia din Romania

Parlamentul European isi rezerva azi cateva momente pentru a aduce elogiul Revolutiei din Romania, i.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )