Libnet.ro
UNICEF

14:30

Veste proasta pentru Dragnea. Zegrean sustine ca nerespectarea termenului privind motivarea unei sentintei nu poate fi un temei de revizuire a acesteia (VIDEO)

B1 B1,
Veste proasta pentru Dragnea. Zegrean sustine ca nerespectarea termenului privind motivarea unei sentintei nu poate fi un temei de revizuire a acesteia (VIDEO)

Augustin Zegrean, fost presedinte al Curtii Constitutionale, a declarat ca daca o hotarare a instantei nu este motivata in maxim 90 de zile asa cum prevede legea, asta nu constituie un motiv pentru revizuirea. continuă pe B1

Veste proasta pentru milioane de romani! S-a dat legea care scumpeste asigurarile

O noua lege pe piata asigurarilor stabileste un regim juridic mai favorabil consumatorului, prin implementarea unor obligatii de transparenta si informare in sarcina brokerilor de asigurare, potrivit.

PRIMA CASA, legea darii in plata. Senatorul Daniel Zamfir a dat o veste buna pentru mii de romani

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a dat o veste buna pentru romanii care au credite Prima casa. Astazi, in Comisia Economica a Senatului am avizat favorabil proiectul de lege care permite si beneficiarilor.

Veste buna pentru cei doi romni condamnati la moarte n Malaezia: Guvernul opreste executiile si anunta ca va aboli pedeapsa capitala

Noul guvern din Malaezia a decis abolirea pedepsei cu moartea pentru toate infractiunile si va opri toate executiile care erau programate, informeaza site-ul agentiei Associated Press.

Veste extraordinara pentru bugetari. Vei sari in sus de bucurie! S-a stabilit o noua minivacanta

Ne vom bucura de o noua minivacanta la sfarsitul lunii noiembrie, datorita faptului ca ultima zi a acesti lunieste zi libera, pentru ca se sarbatoreste Sfantul Andrei. Aceasta sarbatoare va fi.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )