Libnet.ro
UNICEF

06:45

Veste proasta pentru mii de romani. Toti proprietarii de apartamente trebuie sa afle asta

Playtech Playtech,
Veste proasta pentru mii de romani. Toti proprietarii de apartamente trebuie sa afle asta

Statul a esuat in programul de reabilitare a locuintelor pentru atingerea standardele de eficienta energetica impuse de UE. in ultimii zece ani au fost renovate doar 6% dintre cladirile din Romania, insa Guvernul vine acum cu un nou plan care ii va scandaliza insa pe romani. Reabilitarea termica a locuintelor, pe banii locatarilor Proprietarii a . continuă pe Playtech

O noua veste proasta pentru romanii care vor sa mearga in vacanta in Grecia. Ce sunt obligati sa faca acum

Conform ultimelor informatii Guvernul grec a pus Romania pe lista tarilor permise sa trimita turisti in Grecia in aceasta vara, dar cu anumite conditii, mai ales dupa ce, conform surselor, ar fi 61 de romani descoperiti ca fiind infectati cu noul coronavirus. Dupa cazul romanului, de la inceputul acstei luni, care a fost testat .

Ciolacu le da, pe Facebook, o veste proasta lui Victor Ponta si Robert Negoita: Gabriela Firea ii va spulbera!

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, critica ceea ce numeste asa-zisa alianta dintre partidele conduse de Victor Ponta si Robert Negoita si spune ca are pentru cei doi o veste proasta: Gabriela Firea ii va spulbera!. El reafirma sustinerea PSD fata de actualul primar general al Capitalei.

Veste uriasa pentru utilizatorii Whatsapp. Se intampla in curand

Utilizatorii Whatsapp au parte de o noua schimbare care ii va lua cat de curand prin surprindere. Ce veste uriasa aduce aplicatia? WhatsApp, veste uriasa pentru utilizatorii aplicatiei WhatsApp va putea permite in curand folosirea aceluiasi numar pe mai multe telefoane. Aplicatia extrem de iubita de peste 2 miliarde de utilizatori lunar este una dintre .

Veste senzationala pentru Ianis Hagi: inca un roman va ajunge in Scotia. Despre cine e vorba

Ianis Hagi o duce foarte bine la Glasgow Rangers, mai ales acum e mai linistit, dupa ce oficialii clubului au platit suma pentru a-l pastra in lot. Dar, conform presei rusesti, s-ar putea sa nu mai fie sungurul roman din echipa condusa de Gerrard. inca un roman va ajunge in Scotia, conform presei rusesti Pana .

Reduceri pentru turistii romani din Bulgaria. Cat costa o vacanta la un hotel de 4 stele

Inca 11 milioane de cazuri de contaminare cu COVID-19 au fost raportate in intreaga lume de la inceputul pandemiei, iar aproximativ 6 milioane de oameni s-au recuperat. Peste 520. 000 de oameni au murit. SUA, Brazilia si Marea Britanie sunt tarile cel mai puternic afectate de pandemie. SUA au raportat mai mult de 2,7 milioane de .

Dr. Monica Pop, veste proasta in privinta vaccinului impotriva Covid-19: Deci, eu cred ca nu

Dr. Monica Pop s-a aratat foarte sceptica in privinta dezvoltarii unui vaccin impotriva virusului Sars-CoV-2, care provoaca boala Covid-19. Monica Pop a declarat in cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena3: Daca pentru HIV nu este nici acum vaccin si de cand exista boala asta. Deci, eu cred ca nu. Si, daca va exista, in orice caz, nu mai repede de zece ani! .

Se dau cate 2.500 de lei pentru acesti romani angajati. Ce conditii trebuie sa indeplineasca firmele si cum se dau banii

Perioada aceasta din 2020 a dus lumea in cel mai mare experiment: munca de la distanta. Acum, Guvernul vrea sa ofere un ajutor pentru angajatii care muncesc de la distanta. Potrivit planului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )