Libnet.ro
UNICEF

20:00

Veste proasta pentru Victor Ponta! Comisia Tehnica a decis in privinta lucrarii sale de doctorat

Antena3 Antena3,
Veste proasta pentru Victor Ponta! Comisia Tehnica a decis in privinta lucrarii sale de doctorat

Fostul premier Victor Ponta a plagiat in lucrarea sa de doctorat, a stabilit Comisia Tehnica din cadrul Consiliului Nationale de Atestare a Diplomelor CNATDCU), urmand ca raportul final sa fie supus votului in Consiliul General de joi, au declarat surse din Ministerul Educatiei. continuă pe Antena3

Veste proasta pentru iubitorii de malt Scotch. Celebra bautura va fi in curand o amintire pentru multi consumatori

Iubitorii de malt Scotch au primit o veste proasta. Faimoasa bautura va fi in curand o amintire pentru multi consumatori, cantitatea produsa fiind una limitata. Potrivit investitorilor din.

Veste proasta pentru bucuresteni! Tramvaiul 41 va fi deviat timp de cinci luni

Veste cumplita pentru locuitorii din Drumul Taberei. Linia tramvaiului 41 va fi deviata timp de cinci luni pentru constructia Magistralei 5.

Liviu Dragnea, mesaj pentru Victor Ponta

Liviu Dragnea considera ca Partidul Social Democrat i-a oferit lui Victor Ponta tot sprijinul de care a avut nevoie si ca oricine din PSD cu un anumit nivel de pregatire ar putea sa ajunga premier dupa alegerile.

Radu Banciu, despre plagiatul lui Victor Ponta: A durat atat cu comisia asta tehnica, cum dureaza cu Revolutia Romana (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre subiectele zilei, printre care si faptul ca fostul premier Victor Ponta si-a plagiat lucrarea de doctorat, potrivit Comisiei.

Punctul de vedere al Comisiei Tehnice a CNATDCU: Victor Ponta a plagiat (Surse)

Fostul premier Victor Ponta a plagiat in lucrarea sa de doctorat, a stabilit Comisia Tehnica din cadrul Consiliului Nationale de Atestare a Diplomelor CNATDCU), au declarat surse din Ministerul Educatiei pentru Mediafax. Raportul final al comisiei va intra joi dimineata in analiza Consiliul General al CNATDCU. Potrivit unor surse HotNews. ro, decizia de plagiat in comisia juridica s-a stabilit cu un vot de 4 la 3.

Victor Ponta a PLAGIAT in lucrarea sa de doctorat! Ce recomanda raportul Comisiei Tehnice din cadrul Consiliului Nationale de Atestare a Diplomelor

Fostul premier Victor Ponta a plagiat in lucrarea sa de doctorat, a stabilit Comisia Tehnica din cadrul Consiliului Nationale de Atestare a Diplomelor CNATDCU), urmand ca raportul final sa fie supus votului in Consiliul General de joi, au declarat surse din Ministerul Educatiei pentru Mediafax.

Victor Ponta si-a plagiat teza de doctorat: verdict al Comisiei Tehnice din cadrul Consiliului de atestare a titlurilor universitare

Fostul premier Victor Viorel Ponta a plagiat in lucrarea sa de doctorat, arata Comisia Tehnica din cadrul Consiliului National de Atestare a Diplomelor CNATDCU). Rezolutia va fi supusa dezbaterii joi in cadrul Consiliului General al CNATDCU.

Victor Ponta: Asta e pretul platit pe cinci luni pentru ca Iohannis a vrut Guvernul Lui

Victor Ponta a distribuit pe pagina lui de Facebook un articol in care se constata ca bugetul general consolidat a trecut pe deficit dupa primele cinci luni ale acestui an. 7 MILIARDE DE RON aprox.

Victor Ponta: Sunt ingrijorat pentru PSD. Ce bine se vad acum lucrurile de pe margine!

Victor Ponta a apreciat, luni, pe Facebook, cine pierde si cine castiga din fuziunea PNL UNPR dar si ce se intampla cu celelalte partide importante din Romania: Politica.

Victor Ponta nu rateaza nicio ocazie de a critica tehnocratii lui Dacian Ciolos: Au venit, distrug si pleaca!

Victor Ponta nu ezita nicio ocazie de a-i face praf pe tehnocratii premierului Dacian Ciolos. Ultima declaratie a ministrului Comunicatilor, Marius Bostan l-a scos din minti pe Ponta care a avut o postare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )