Libnet.ro
UNICEF

06:45

Veste soc pentru soferii romani care depasesc viteza legala chiar si cu putin peste limita admisa: Si tu poti fi acum amendat

B1 B1,
Veste soc pentru soferii romani care depasesc viteza legala chiar si cu putin peste limita admisa: Si tu poti fi acum amendat

Masinile de politie dotate cu radar sau politistul care foloseste radarul de tip pistol trebuie presemnalizati cu un panou afisat cu 500-1. 000 de metri inainte pe sensul de mers, potrivit unui proiect care a. continuă pe B1

Anunt BOMBA pentru soferii romani: Ce se intampla daca NU ti-ai pus CAUCIUCURILE de IARNA din luna octombrie!

Vesti teribile pentru soferi. Iarna aceasta vine mai devreme, primele ninsori fiind asteptate chiar de saptamana aceasta! Soferii romani trebuie sa fie constienta de faptul ca, in cazul in care se.

Anunt BOMBA pentru soferii romani: DECIZIA din noul Cod Rutier care ne AFECTEAZA pe toti!

Se anunta schimbari importante in ceea ce priveste suspendarea permiselor auto in noul Cod Rutier. Doua comisii ale Senatului, cea juridica si cea pentru aparare, au dat marti unda verde initiativei.

Masinile diesel, interzise oficial: Decizia bomba a fost anuntata la Tribunal. Ce se intampla cu soferii romani care sunt prinsi circuland cu masini pe motorina

Tribunalul administrativ federal din Leipzig a stabilit ca conducerea oraselor din Germania are dreptul sa interzica circulatia autovehiculelor diesel vechi, pentru a aduce nivelul de poluare a aerului in.

RECALCULAREA PENSIILOR: Veste BOMBA pentru toti cei care aveau PENSII MICI! Pana cand se mai dau banii...

Noua Lege a pensiilor, care ar trebui sa se aplice integral de la 1 septembrie 2021, aduce si recalcularea veniturilor pentru o parte din pensionari. Proiectul, aprobat de Guvern, prevede mai multe situatii in care.

Vesti SOC de la Dacia: E vorba de CAROSERIE... Ce trebuie sa stie URGENT toti soferii romani...

Veste soc pentru cei care vor sa-si cumpere o masina Dacia! in primele noua luni ale acestui an, numarul caroseriilor vopsite la Dacia Pitesti pentru uzina Renault din Algeria a scazut cu aproape 8. 000 de.

Vesti UIMITOARE de la Dacia: Ce se intampla cu NOILE MODELE! Soferii romani trebuie sa stie asta...

Dacia i-a uimit pe toti soferii romani dupa ce a prezentat noua generatie de Duster Pick-up. Modelul este cel mai nou SUV romanesc si a fost dezvoltat pe platforma celei de-a doua generatii.

Masinile DIESEL, INTERZISE OFICIAL: Comisia Europeana a facut ANUNTUL care-i AFECTEAZA pe milioane de romani. Cat mai poti circula

Veste soc pentru posesorii de masini pe motorina. in cativa ani, acestea ar putea sa nu mai fie vazute pe strazi. Anuntul a fost facut chiar de la varful Comisiei Europene, chiar de catre comisarul european.

Veste buna pentru romani! Vremea se va incalzi in weekend: Care va fi maxima temperaturilor

Meteorologii au anuntat ca un ciclon tropical va lovi Romania in urmatoarele zile. Astfel, temperaturiile vor incepe sa creasca, devenind chiar anormale pentru aceasta perioada a anului. Duminica este.

Veste importanta pentru romani! Cand se da drumul la caldura

RADET a anuntat ca incarcarea instalatiilor a fost finalizata, reteaua de termoficare fiind pregatita pentru noul sezon deincalzire2018-2019, iar echipele de.

Masinile DIESEL, INTERZISE OFICIAL: Anuntul Comisiei Europene baga PANICA printre soferii romani. Cat mai ai voie sa circuli...

Disparitia masinilor pe motorina pare tot mai aproape. Potrivit comisarului european pentru piata interna si industrie, in cativa ani, acestea nu vor mai putea fi vazute pe strazi, informeaza Digi.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )