Libnet.ro
UNICEF

01:05

RECALCULAREA PENSIILOR: Veste BOMBA pentru toti cei care aveau PENSII MICI! Pana cand se mai dau banii...

B1 B1,
RECALCULAREA PENSIILOR: Veste BOMBA pentru toti cei care aveau PENSII MICI! Pana cand se mai dau banii...

Noua Lege a pensiilor, care ar trebui sa se aplice integral de la 1 septembrie 2021, aduce si recalcularea veniturilor pentru o parte din pensionari. Proiectul, aprobat de Guvern, prevede mai multe situatii in care. continuă pe B1

Anunt important pentru toti cei care locuiesc in chirie. Totul se schimba!

Agentia Nationala de Administrare Fiscala spune dezbaterii publice, la rubrica Transparenta decizionala, proiectul de ordin al presedintelui ANAF privind procedura de inregistrare a contractelor de locatiune la.

Veste soc pentru soferii romani care depasesc viteza legala chiar si cu putin peste limita admisa: Si tu poti fi acum amendat

Masinile de politie dotate cu radar sau politistul care foloseste radarul de tip pistol trebuie presemnalizati cu un panou afisat cu 500-1. 000 de metri inainte pe sensul de mers, potrivit unui proiect care a.

RECALCULAREA PENSIILOR: Ce se intampla cu banii pensionarilor romani de la 1 octombrie... Toata lumea e SOCATA!

Luna octombrie a venit cu vesti extrem de importante pentru pensionarii romani. Aproximativ 100. 000 dintre acestia beneficiaza, de la 1 octombrie, de recalcularea pensiilor. Pensionarii vizati de acest.

RECALCULAREA PENSIILOR: Ce s-a intamplat cu banii pensionarilor romani de la 1 octombrie... Toata lumea e SOCATA!

Luna octombrie a venit cu vesti extrem de importante pentru pensionarii romani. Aproximativ 100. 000 dintre acestia beneficiaza, de la 1 octombrie, de recalcularea pensiilor. Pensionarii vizati de acest.

Turcan, mesaj pentru Ciolos si Basescu: Cei care insista acum pentru o motiune de cenzura i fac jocul lui Liviu Dragnea

Liderul deputatilor PNL Raluca Turcan afirma ca cei care insista pentru depunerea unei motiuni de cenzura acum ii fac jocul lui Liviu Dragnea. Reactia sa, postata pe Facebook, vine dupa ce fostul presedinte Traian Basescu, acum senator PMP, si fostul premier Dacian Ciolos, au cerut opozitiei din parlament sa depuna motiune de cenzura.

Anunt BOMBA pentru soferii romani: DECIZIA din noul Cod Rutier care ne AFECTEAZA pe toti!

Se anunta schimbari importante in ceea ce priveste suspendarea permiselor auto in noul Cod Rutier. Doua comisii ale Senatului, cea juridica si cea pentru aparare, au dat marti unda verde initiativei.

Battlefield V vine cu o veste proasta pentru fanii seriei

In cazul in care sperai sa pui mana pe Battlefield V sa te arunci la o sesiune intensa de battle royale, vei fi dezamagit. Dezvoltatorul a anuntat ca respectiva functie va fi disponibila.

Veste buna pentru romani! Vremea se va incalzi in weekend: Care va fi maxima temperaturilor

Meteorologii au anuntat ca un ciclon tropical va lovi Romania in urmatoarele zile. Astfel, temperaturiile vor incepe sa creasca, devenind chiar anormale pentru aceasta perioada a anului. Duminica este.

Veste importanta pentru romani! Cand se da drumul la caldura

RADET a anuntat ca incarcarea instalatiilor a fost finalizata, reteaua de termoficare fiind pregatita pentru noul sezon deincalzire2018-2019, iar echipele de.

Anunt BOMBA pentru soferii romani: Ce se intampla daca NU ti-ai pus CAUCIUCURILE de IARNA din luna octombrie!

Vesti teribile pentru soferi. Iarna aceasta vine mai devreme, primele ninsori fiind asteptate chiar de saptamana aceasta! Soferii romani trebuie sa fie constienta de faptul ca, in cazul in care se.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )