Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste soc pentru toti pensionarii romani: Ce se intampla cu banii acestora din aceasta luna! Vezi daca esti pe lista!

B1 B1,
Veste soc pentru toti pensionarii romani: Ce se intampla cu banii acestora din aceasta luna! Vezi daca esti pe lista!

Romanii cu pensii mai mici de 600 de lei primesc o veste nesperat de buna, in conditiile in care noua lege prevede ca aceasta categorie sa beneficieze de o indemnizatie sociala, potrivit. continuă pe B1

E OFICIAL! Toti PENSIONARII trebuie sa afle asta! Cine a COTIZAT minimum 10 ANI, va BENEFICIA de ASTA!

Toti pensionarii care au cotizat cel putin 10 ani, trebuie sa afle asta! Noua lege vine cu mai multe modificari in ceea ce priveste plata retroactiva a pensiilor. Si anume, noul mecanism va putea fi astfel.

Veste buna pentru elevi si parinti. Ministerul Educatiei a facut anuntul despre manualele scolare

Ministerul Educatiei Nationale a facut un anunt, miercuri, despre manualele scolare. Vestea buna din partea institutiei vine in ajutorul parintilor! in ce procent vor fi cartile asigurate? Ministerul Educatiei a facut anuntul despre manualele scolare Conform anuntului Ministerului EducatieiMEN), facut miercuri, peste trei sferturi dintre manualele scolare pentru clasele I-VII sunt asigurate prin contractele existente.

Anuntul soc de la Dacia: Ce se intampla cu omologarile! Toti soferii romani trebuie sa citeasca rapid asta!

Dacia a inregistrat o crestere usoara pe o piata, desi aceasta este tot mai afectata de procesul lent cu al procedurilor de omologare, potrivit profit. ro.

Varsta de pensionare, schimbata oficial: Revolta fara precedent, toti pensionarii sunt in strada... Pica Guvernul?

Mii de oameni au protestat in centrul capitalei Croatiei, Zagreb, fata de planurile guvernului de a creste varsta de pensionare la 67 de ani si de a diminua pensiile pentru cei care opteaza pentru pensionarea.

ZILE LIBERE pentru toti romanii: Guvernul e OBLIGAT! Iohannis A SEMNAT!

Gata! Presedintele Klaus Iohannis a luat o decizie de ultim moment si a si semnat! TRAGEDIA MOMENTULUI! A MURIT VIOREL! DIN PACATE A FACUT INFARCT! ROMANIA E iN STARE DE SOC Este vorba despre zilele.

Prima veste proasta pentru noul premier britanic. Ce i-a spus Jean-Claude Juncker lui Boris Johnson, intr-o convorbire telefonica

Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene pe final de mandat, i-a transmis premierului britanic Boris Johnson ca acordul de divort covenit deja de UE si Londra este singurul posibil pentru blocul.

HOROSCOP 24 IULIE. Veste-bomba pentru Berbeci, atentionare legata de bani pentru Lei

Horoscop 24 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop Berbec. Vestea bomba care cade azi in calea ta te lasa fara replica, de parca s-ar destrama un mare vis. Revii cu picioarele.

TEODOROVICI, DUPA DESEMNAREA PREZIDENTIABILULUI PSD: De maine va trebui sa fim toti pentru unul si unul pentru toti

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, sustine ca desemnarea candidatului partidului pentru alegerile prezidentiale reprezinta momentul final de adevaruri, cautari, suparari, promisiuni si dispute, iar de maine social-democratii trebuie sa fie toti pentru unu si unul pentru toti.

Curs valutar BNR, marti, 23 iulie: inca o zi slaba pentru euro. Ce se intampla cu dolarul

Banca Nationala a RomanieiBNR) a emis un nou curs valutar, marti, 23 iulie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7204 lei in scadere cu 0. 002) in luna iunie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7252 .

Ai acest COD PIN la CARD?! SCHIMBA-L URGENT! AVERTISMENT pentru TOTI ROMANII

Ai acest cod PIN la card? Urgent trebuie sa ti-l schimbi! ADIO, CRISTI BORCEA! L-A PARASIT PENTRU UN PARTENER MAI TANAR! NEBUNIE LA iNCHISOARE! IMAGINI INCENDIARE Specialistii trag un semnal de alarma si.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )