Libnet.ro
UNICEF

14:45

Varsta de pensionare, schimbata oficial: Revolta fara precedent, toti pensionarii sunt in strada... Pica Guvernul?

B1 B1,
Varsta de pensionare, schimbata oficial: Revolta fara precedent, toti pensionarii sunt in strada... Pica Guvernul?

Mii de oameni au protestat in centrul capitalei Croatiei, Zagreb, fata de planurile guvernului de a creste varsta de pensionare la 67 de ani si de a diminua pensiile pentru cei care opteaza pentru pensionarea. continuă pe B1

Varsta de pensionare este schimbata oficial: Revolta fara precedent, toti pensionarii sunt in strada... Proteste masive care pot darama Guvernul

Capitala croata Zagreb a fost scena unor manifestatii de strada de mare amploare, in conditiile in care mii de oameni au protestat fata de planurile Guvernului de a creste varsta de pensionare la 67 de ani si.

Varsta de pensionare e schimbata oficial: Panica mare printre milioane de pensionari romani!

Guvernul a pregatit o ordonanta prin care femeile sa aiba posibilitatea de a se pensiona la 65 de ani, in prezent, ele avand dreptul sa lucreze pana la 63 de ani. Prin acest proiect, angajatorul va fi obliga.

Derapaj fara precedent la Trinitas, radioul Patriarhiei Romane: Poate este un viol la care s-a consimtit!

Raspunsurile unui preot invitat la postul de radio Trinitas te lasa cu gura cascata. Cuvintele sale fac inconjurul Romaniei si, din pacate, sunt alarmante. O gandire departe de realitate si moralitate. Preot, parere alarmanta asupra violului la Trinitas Va rog sa retineti, sunt rarisime cazurile cand violul se soldeaza cu graviditate. Cand se soldeaza cu .

Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

Cantareata de muzica populara Elena Ionescu Cojocaru a murit, la varsta de 68 de ani. ADIO, CRISTI BORCEA! L-A PARASIT PENTRU UN PARTENER MAI TANAR! NEBUNIE LA iNCHISOARE! IMAGINI INCENDIARE Artista a.

Primele masuri dupa criza fara precedent a sistemului cardului de sanatate: Servicii de mentenanta achizitionate in regim de urgenta si plangere la DNA facuta de Sorina Pintea

In cursul zilei de astazi se va face o procedura de achizitie in regim de urgenta pentru servicii de mentenanta a bazei de date pentru sistemul informatic al cardului de sanatate, care sa asigure o perioada tampon, pana la incheierea unui contract pentru servicii de mentenanta pe termen mai lung, a anuntat luni ministrul Sanatatii. Sorina Pintea mai spune ca exista fapte de natura penala in legatura cu faptul ca baza de date a sistemului a fost lasata fara servicii de mentenanta si a anuntat ca un raport pe aceasta tema va fi trimis la DNA.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )