Libnet.ro
UNICEF

13:45

Veste surpriza pentru mii de romani: se dau 1.000 de lei. Banii intra direct pe card si conditiile sunt clare

Playtech Playtech,
Veste surpriza pentru mii de romani: se dau 1.000 de lei. Banii intra direct pe card si conditiile sunt clare

O veste buna a venit in aceasta saptamana pentru mii de romani. Vorbim acum de circa 1. 000 de lei si sunt conditii foarte clare de acordare a ajutorului. Cu aproape o luna si jumatate. continuă pe Playtech

Gabriela Firea, veste buna pentru mii de bucuresteni. Cine va primi 1000 de lei din partea statului

Gabriela Firea a anuntat in cursul zilei de ieri despre lupta pe care aceasta o duce cu adeversarii politici pentru a le putea oferi familiilor in care exista copii cu hanicap, un ajutor financiar in valoare de 1000 ron. Aceasta il acuza pe Nicusor Dan de nepasare fata de familiile lovite de soarta, catalogand ajutorul .

Se dau bani de la stat. 2.500 de lei pentru mii de romani. Ce conditie trebuie sa indeplineasca

Sprijin guvernamental de 2. 500 de lei pentru mii de romani. Mecanismul de plata va consta in alocarea sumei direct angajatorilor, care vor deconta angajatilor. 500 de lei de la stat pentru mii de romani Guvernul a decis sa acorde un prijin in valoare de 2. 500 de lei fiecarui angajat care a lucrat in perioada starii .

O veste excelenta pentru toti romanii! Anunt important facut de ministrul Finantelor, Florin Citu

Ministrul de Finante, Florin Citu, anunta ca a fost redus semnificativ planul de imprumuturi pentru luna august. O veste excelenta pentru TOTI romanii!, a scris ministrul,luni, pe pagina sa de Facebook.

Facturi mai mici cu 24 la suta la intretinere pentru mii de bucuresteni. Cine va da mai putini bani

Cetatenii din Bucuresti, din Sectoarele 2 si 3, care nu au avut apa calda, vor primi facturi mai mici, a a nuntat Compania Municipala Termoenergetica. Facturi mai mici cu 24% la intretinere pentru mii de bucuresteni. Ce sectoare sunt vizate Facturile de plata la intretinere vor fi mai mici cu 16% 24%, in functie .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )