Libnet.ro
UNICEF

22:00

Se dau bani de la stat. 2.500 de lei pentru mii de romani. Ce conditie trebuie sa indeplineasca

Playtech Playtech,
Se dau bani de la stat. 2.500 de lei pentru mii de romani. Ce conditie trebuie sa indeplineasca

Sprijin guvernamental de 2. 500 de lei pentru mii de romani. Mecanismul de plata va consta in alocarea sumei direct angajatorilor, care vor deconta angajatilor. 500 de lei de la stat pentru mii de romani Guvernul a decis sa acorde un prijin in valoare de 2. 500 de lei fiecarui angajat care a lucrat in perioada starii . continuă pe Playtech

Se dau bani de la stat. 400 de lei pentru mii de romani. Conditia necesara pentru a primi banii

Parlamentul a adoptat un proiect de lege care prevede ca parintii vor putea deconta o parte din banii pe care ii cheltuie la after-school. Ca proiectul sa poata fi pus in practica, acesta ar trebui semnat de presedintele Klaus Iohannis. Se dau de la stat cate 400 de lei pentru mii de romani. Care este .

Pensii 2020. Vestea anului pentru milioane de pensionari. Se dau bani in plus de la stat

Guvernul Orban nu va majora pensiile cu atat cu cat prevedea Legea Pensiilor. Florin Citu, ministrul de Finante, a anuntat vineri, la finalul sedintei de Guvern, ca pensiile vor fi majorate cu 40%, asa cum prevede legea, dar esalonat, in mai multe etape. Pensii 2020. Este vestea anului pentru milioane de pensionari. Cati bani in .

Facturi mai mici cu 24 la suta la intretinere pentru mii de bucuresteni. Cine va da mai putini bani

Cetatenii din Bucuresti, din Sectoarele 2 si 3, care nu au avut apa calda, vor primi facturi mai mici, a a nuntat Compania Municipala Termoenergetica. Facturi mai mici cu 24% la intretinere pentru mii de bucuresteni. Ce sectoare sunt vizate Facturile de plata la intretinere vor fi mai mici cu 16% 24%, in functie .

Ministerul Dezvoltarii aloca 4 milioane de lei pentru reabilitarea blocurilor din Slatina

Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei MLPDA) a aprobat, joi, 30 iulie, transferul a 70 de milioane de lei pentru lucrari de reabilitare termica, in vederea cresterii performantei energetice a blocurilor de locuinte, pentru 13 unitati administrativ-teritoriale, scrie Gazeta Oltului.

Se dau bani de la Guvern! Mii de romani primesc 2.500 de lei cu o singura conditie. Ce trebuie sa faci

Cei care au lucrat in regim de telemunca pot primi 2. 500 de lei de la Guvern pentru achizitionarea de echipamente IT, cu o singura conditie. Cel care vrea sa intre in posesia banilor trebuie sa fi lucrat minimum 15 zile lucratoare in regim de telemunca, pe perioada Starii de Urgenta.

Cei care au lucrat in regim de telemunca, vor primi 2.500 de lei de la Guvern

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca cei care au lucrat in regim de telemunca vor primi 2. 500 de lei pentru achizitionarea de echipamente. Banii se vor aloca o singura data, iar de acest program vor beneficia aproximativ 700. 000 de persoane.

Business report: Coronavirusul face prima victima printre agentiile de turism. Imposibila dublare a alocatiilor pentru copii. Aberatiile din certificatele COVID-19 pentru turistii romani. Al doilea val Corona vine sigur

Coronavirusul face prima victima printre agentiile de turism * Cum sa ne jucam putin cu 80 de miliarde * Imposibila dublare a alocatiilor pentru copii * Aberatiile din certificatele COVID-19 pentru turistii romani * Radiografia industriei de restaurante in pandemie * Guvernul va aloca un miliard de euro pentru extinderea retelelor de gaze pentru populatie * Domoliti-va! Al doilea val Corona vine sigur * Ministrul Finantelor: Daca ne uitam la contextul economic prin care trecem, deficitul bugetar este rezonabil.

INTERZIS romanilor! inca o tara inchide granitele pentru turistii romani, de la 1 august

Danemarca a anuntat lista statelor ai caror turisti nu vor mai fi primiti pe teritoriul statului, printre acestea fiind si Romania. Romanii vor putea calatori daca au motive intemeiate si nu au simptome de boala. Restrictiile pentru turisti intra in vigoare la 1 august.

Olanda: Noi interdictii pentru muncitorii romani. Localnicii spun ca zilierii submineaza coeziunea sociala din cartier

Muncitorii straini nu mai au voie sa inchirieze, la comun, locuinte in zonele rezidentiale din Amsterdam, acest lucru fiind posibil doar pentru romanii care sunt membrii ale aceleiasi familii. Recent, Arnhem.

Ministerul Dezvoltarii aloca pentru 100.000 de lei pentru o investitie intr-o comuna din Olt

Ministrul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei Ion Stefan a aprobat decontarea platilor, in valoare de 5. 070,79 de lei, pentru 13 proiecte realizate in localitati din 12 judete, prin Compania Nationala de Investitii CNI), scrie Gazeta Oltului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )