Libnet.ro
UNICEF

20:00

Veste trista! Fiica lui Whitney Huston a murit!

Devorator Monden Devorator Monden,
Veste trista! Fiica lui Whitney Huston a murit!

Fiica lui Whitney Huston, Bobbi Kristina Brown, a murit la varsta de 21 de ani. Tanara a fost gasita fara. continuă pe Devorator Monden

Fiica lui Whitney Houston ar putea fi deconectata de la aparate

Fiica lui Whitney Huston, Bobbi Kristina Brown, ar putea fi deconectata de la aparate, relateaza presa tabloida americana, citata de Agerpres.

Fiica lui Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown, ar putea fi deconectata de la aparate

Fiica lui Whitney Houston s-ar putea afla in ultimele ore de viata, potrivit presei tabloide americane. Medicii i-ar fi spus lui Bobby Brown, tatal tinerei de 21 de ani ca e timpul sa o deconteze pe aceasta de la.

Fiica lui Whitney Houston a mintit! Nu s-a casatorit cu fratele ei vitreg!

Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei Whitney Houston, se pare ca ar fi mintit in urma cu ceva timp, atunci cand a declarat public faptul ca s-a casatorit cu fratele ei vitreg! .

Showbiz-ul in stare de soc! Fiica lui Whitney Houston va fi deconectata de la aparate: Nu mai putem face nimic Vestea CUMPLITA din partea medicilor

Medicii s-au pronuntat in cazul lui Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei Whitney Houston: Nu mai putem face nimic! O vom.

Fiica lui Whitney Houston, la un pas sa moara ca si mama ei

La trei ani de la moartea lui Whitney Houston, familia se pregateste sa isi ia adio si de la fiica celebrei artiste. Bobbi Kristina este in moarte cerebrala, dupa ce a fost gasita inconstienta in cada, la.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )