Libnet.ro
UNICEF

15:30

Veste trista pentru milioane de fani. O celebra actrita a anuntat ca are cancer

Antena3 Antena3,
Veste trista pentru milioane de fani. O celebra actrita a anuntat ca are cancer

Actrita americana Julia Louis-Dreyfus, cunoscuta pentru rolurile sale in serialele televizate Veep si Seinfeld, a anuntat joi ca a fost diagnosticata cu cancer la. continuă pe Antena3

Veste trista pentru fanii Aerosmith. Solistul Steven Tyler are probleme de sanatate

Steven Tyler, solistul trupei rock americane Aerosmith, se confrunta cu probleme medicale neasteptate fapt care a dus la anularea a patru concerte pe care formatia urma sa le sustina in America.

Catalin Maruta, veste trista: Se simte foarte rau, din pacate..

Veste trista pentru toti fanii lui Catalin Maruta, vestea a venit astazi pentru toata lumea, dupa o serie de declaratii foarte emotionante, in aceasta dimineata sursele apropiatilor prezentatorului.

Veste bomba pentru fanii Vocea Romaniei. Unul dintre jurat, la un pas sa fie dat afara din juriu

Veste bomba pentru fanii emisiunii Vocea Romaniei. Unul dintre jurati a fost la un pas sa fie dat afara din juriu. Este vorba chiar de Loredana, singura femeie-antrenor de la emisiunea de.

Veste bomba pentru fanii Vocea Romaniei. Unul dintre jurati, la un pas sa fie dat afara din juriu

Veste bomba pentru fanii emisiunii Vocea Romaniei. Unul dintre jurati a fost la un pas sa fie dat afara din juriu. Este vorba chiar de Loredana, singura femeie-antrenor de la emisiunea de.

Veste mare pentru una dintre cele mai mari gimnaste din istoria Romaniei: A NASCUT

Veste mare pentru una dintre cele mai bune gimnaste din istoria Romaniei. Andreea Raducanu a devenit mama, potrivit Click. Sportiva a adus pe lume o fetita sanatoasa, luni, la un spital privat din.

Veste buna pentru elevi si profesori: 5 octombrie, zi libera

Veste buna pentru elevi si profesori. Nici nu a inceput scoala bine ca acestia se vor putea bucura de o noua zi libera. Pentru ca pe 5 octombrie se sarbatoreste Ziua Internationala a Educatiei, nu.

Veste trista in lumea cinematografiei! O indragita actrita a fost diagnosticata cu cancer (FOTO)

Actrita Julia Louis-Dreyfus, cunoscuta pentru rolurile pe care le-a avut in Seinfieldsi Veep, a anuntat ca a fost diagnosticata cu cancer. La doar 56 de ani este.

Veste proasta pentru romani! Marea Britanie ia in calcul reintroducerea vizelor

David Davis, ministrul britanic pentru Brexit, a afirmat ca Marea Britanie va avea libertatea sa introduca vize pentru romani, polonezi sau bulgari, dupa despartirea de Blocul comunitar, relateaza.

ASTA e o VESTE PROASTA pentru romani. TOTI suntem afectati

Pretul gazelor pentru consumatorii casnici va creste, in medie, cu 6% in al patrulea trimestru al anului, a declarat, marti, Emil Calota, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Do.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )