Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste proasta pentru romani! Marea Britanie ia in calcul reintroducerea vizelor

Antena3 Antena3,
Veste proasta pentru romani! Marea Britanie ia in calcul reintroducerea vizelor

David Davis, ministrul britanic pentru Brexit, a afirmat ca Marea Britanie va avea libertatea sa introduca vize pentru romani, polonezi sau bulgari, dupa despartirea de Blocul comunitar, relateaza. continuă pe Antena3

ASTA e o VESTE PROASTA pentru romani. TOTI suntem afectati

Pretul gazelor pentru consumatorii casnici va creste, in medie, cu 6% in al patrulea trimestru al anului, a declarat, marti, Emil Calota, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Do.

Vizele pentru romani ar putea fi reintroduse in Marea Britanie

Marea Britanie va avea dreptul sa introduca vize pentru romani, bulgari si polonezi si ar putea lua aceasta decizie dupa retragerea din UE, in 2019, a declarat ministrul pentru Brexit, David Davis.

Vesti proaste pentru romanii care vor sa calatoreasca in Marea Britanie. Ce se va intampla dupa instalarea Brexitului

Romanii ar putea calatori in Marea Britanie numai cu vize, dupa anul 2019. Negociatorul-sef pentru Brexit a declarat, joi, ca Londra isi rezerva dreptul de a introduce vize pentru cetate.

130 de banci europene vor cere licenta in Marea Britanie, inainte de Brexit

Cel putin 130 de societati financiare din Europa sunt asteptate sa solicite licenta pentru desfasurarea de activitati in Marea Britanie inainte ca aceasta tara sa iasa din UE Brexit), conform viceguvernatorului Bancii Angliei, Sam Woods.

Boris Johnson, in vizita la Bucuresti:Am fi nebuni sa ii lasam pe romanii din Marea Britanie sa plece inapoi acasa. Vrem sa ii pastram

Romanii din Marea Britanie nu ar trebui sa fie deloc ingrijorati in legatura cu situatia lor dupa Brexit, deoarece sunt membri extrem de valorosi ai societatii noastre si am fi nebuni sa ii lasam sa plece inapoi in Romania, iar dupa iesirea din blocul comunitar, Regatul Unit va ramane deschis pentru persoanele cu talent, ambitie si hotarare, dar isi va controla singur sistemul de imigratie, a declarat marti, intr-un interviu pentru Agerpres, ministrul britanic de Externe, Boris Johnson, aflat intr-o scurta vizita la Bucuresti.

Imagini ireale filmate in Marea Britanie! Un roman ameninta disperat ca se arunca de pe pod, iar zeci de britanici il incurajeaza sa sara!

Un roman in varsta de 50 de ani, ramas fara adapost in urma cu doua saptamani, s-a urcat pe Podul Pero din Bristol, Marea Britanie, protestand si amenintand ca se.

Teodor Melescanu, intalnire cu Boris Johnson. Printre temele de discutie s-a numarat si situatia romanilor din Marea Britanie

Ministrii Teodor Melescanu si Boris Johnson au discutat, in intalnirea pe care au avut-o luni, despre cooperarea militara post-Brexit, Parteneriatul strategic si romanii din Marea Britanie, informeaza MAE.

DIICOT a facut 13 perchezitii la o grupare care ducea prostitutate in Marea Britanie / Proxenetii le inchiriau camere si le ajutau sa se promoveze pe site-uri de profil

DIICOT a facut marti 13 perchezitii la o grupare de 19 persoane care, incepand cu 2011, a racolat tinere care s-au prostituat in Romania si Marea Britanie, informeaza un comunicat al directiei anti-mafia.

Boris Johnson: Romanii din Marea Britanie nu trebuie sa fie ingrijorati, am fi nebuni sa ii lasam sa plece inapoi

Romanii din Marea Britanie nu ar trebui sa fie deloc ingrijorati in legatura cu situatia lor dupa Brexit, deoarece sunt membri extrem de valorosi ai societatii noastre si am fi nebuni sa ii lasam sa plece inapoi in Romania, a declarat ministrul britanic de Externe, Boris Johnson.

Ministrul britanic de Externe, Boris Johnson: Am fi nebuni sa ii lasam pe romanii din Marea Britanie sa plece inapoi in Romania

Romanii din Marea Britanie nu ar trebui sa fie deloc ingrijorati in legatura cu situatia lor dupa Brexit, deoarece sunt membri extrem de valorosi ai societatii noastre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )