Libnet.ro
UNICEF

19:30

Veste TRISTA pentru toti romanii: Din pacate este vorba de indragitul artist...

B1 B1,
Veste TRISTA pentru toti romanii: Din pacate este vorba de indragitul artist...

Violonistul David Garett a anuntat amanarea concertelor la Bucuresti, din cauza unor probleme de sanatate. Artistul urma sa sustina doua concerte la Bucuresti pe 8 si 9 iunie, insa au fost reprogramate. continuă pe B1

Veste trista pentru Ion Iliescu si Adrian Nastase. Un om important din viata lor a murit

Doctorita Xiaoguang Wang, cel mai cunoscut specialist in acupunctura din Romania, a murit vineri, 25 mai, la Spitalul Judetean din Pitesti. Doctorita era stabilita din 1999 in Romania si colabora cu mai multe.

Un anunt NEASTEPTAT vine de la varful politicii romanesti: PLEC TRISTA de fiecare data. Din pacate...

Corina Cretu, comisar european pentru politica regionala, a declarat ca de fiecare data cand trebuie sa plece din tara este trista, deoarece constata ca societatea romaneasca este tot mai.

Premierul japonez: Summitul Trump-Kim, indispensabil pentru rezolvarea crizei din Peninsula Coreea

Premierul japonez Shinzo Abe sustine ca intalnirea dintre presedintele american Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong-Un este indispensabila pentru rezolvarea problemelor din Peninsula Coreea si a.

Din pacate, o noua veste trista ZGUDUIE muzica populara romaneasca! Dupa decesul IONELEI PRODAN, acum a MURIT si indragita artista...

Ileana Constantinescu s-a stins din viata. indragita artista de muzica populara trebuia sa isi serbeze ziua de nastere peste cateva zile, mai precis pe 30 mai, cand implinea 89 de ani. Cantareata a.

OFICIAL: S-a schimbat iar varsta de pensionare. Toti romanii sunt GRAV afectati!

Camera Deputatilor a decis ca varsta de pensionare pentru medici, indiferent de sex, sa creasca de la 65, la 67 de ani. Senatorii au votat pentru cresterea varstei de pensionare la 67 de ani doar la cerere,.

Melescanu: Este esential sa mentinem vie si puternica legatura cu toti romanii oriunde s-ar afla ei

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, apreciaza ca o legatura cu romanii, oriunde s-ar afla ei, este esentiala si se adreseaza romanilor din afara granitelor, de Ziua Romanilor de Pretutindeni, potrivit Agerpres .

Ce poti pati daca pleci cu o masina Dacia in concediu: Toti romanii trebuie sa afle acest lucru!

Mihai Zgardan, un tanar din Ploiesti pasionat de autoturismele romanesti vechi, va pleca, in aceasta vara,intr-un circuit prin Romania la volanul unei Dacia 1300. Fara aer conditionat, fara GPS sau.

Veste buna pentru Simona Halep. A fost eliminata rivala principala a romancei la Roland Garros

Simona Halep a primit o veste buna inca din debutul turneului de la Roland Garros. Jelena Ostapenko, campioana din 2017 de la Roland Garros, cea care a invins-o pe Simona Halep in marea finala, a fost eliminata i.

Veste crunta pentru Cristi Minculescu. Ce a aflat artistul

Cristi Minculescu a pierdut procesul pentru folosirea numelui Iris. Acesta nu mai are voie sa foloseasca titulatura celebrei trupe in concerte. Decizia a fost data de Curtea de Apel Bucuresti in data de 24.

Veste EXTRAORDINARA pentru SUTE DE MII de romani: Guvernul a facut ANUNTUL in urma cu putin timp! IMPOZITUL...

Guvernul a adoptat, joi, Conventia dintre Romania si Regatul Spaniei pentru eliminarea dublei impuneri cu privire la impozitele pe venit, prevenirea evaziunii fiscale si evitarea platii.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )