Libnet.ro
UNICEF

17:15

Din pacate, o noua veste trista ZGUDUIE muzica populara romaneasca! Dupa decesul IONELEI PRODAN, acum a MURIT si indragita artista...

B1 B1,
Din pacate, o noua veste trista ZGUDUIE muzica populara romaneasca! Dupa decesul IONELEI PRODAN, acum a MURIT si indragita artista...

Ileana Constantinescu s-a stins din viata. indragita artista de muzica populara trebuia sa isi serbeze ziua de nastere peste cateva zile, mai precis pe 30 mai, cand implinea 89 de ani. Cantareata a. continuă pe B1

Din pacate o veste TRISTA: Este vorba de FUEGO, vedeta indragita de toti romanii... Mi-as fi dorit sa...

Paul Surugiu, in varsta de 41 de ani, cunoscut in randul celor care ii asculta muzica sub numele de Fuego, a facut o afirmatie socanta pe Facebook. El a declarat ca nu se simte o vedeta si ca aceasta.

Dupa moartea Ionelei PRODAN, muzica populara romaneasca este ZGUDUITA de o noua veste TERIBILA: Din pacate, este vorba de indragita artista...

Dupa ce moartea artistei Ionela Prodan a indoliat o tara intreaga, o noua veste zguduie muzica populara romaneasca. ArtistaMaria Butaciu, in varsta de 78 de ani, se afla in coma, iar medicii fac.

Din pacate este o VESTE TRISTA pentru toti ROMANII: Faci asta zilnic, dar iti scurteaza VIATA cu 30 de minute! Cei mai AFECTATI sunt...

Consumul unui singur pahar de alcool in plus pe saptamana iti scurteaza viata cu 30 de minute, este rezultatul unui studiu recent, publicat de businessinsider. com. Specialistii au analizat datele din 83 de.

Din pacate, o noua VESTE TERIBILA loveste lumea mondena: Anuntul trist despre VIOREL LIS tocmai a fost facut de sotia sa, OANA...

Clipe de cosmar pentru Oana si Viorel Lis dupa ce, in urma cu cateva saptamani, fostul edil a ajuns de urgenta la spital. Oana Lis a mers atunci cu el la urgente din cauza unor dureri de cap. Fostul primar al.

SOC: Dupa Ionela Prodan, o ALTA CELEBRA ARTISTA de muzica populara A MURIT! (FOTO)

Indragita artista de muzica populara Ileana Constantinescu s-a stins din viata, conform Romania TV. Ileana Constantinescu, care a fost foarte buna prietena cu regretatul cantaret de muzica populara Ion.

Doliu in lumea muzicii romanesti. O cantareata cunoscuta de muzica populara gasita moarta in casa!

Cantareata de muzica populara Ileana Constantinescu s-a stins din viata la 88 de ani. Artista era confidenta lui Ion Dolanescu si prietena buna cu intreaga familie a artistului. Ileana.

Gwen Stefani le-a dat o veste trista fanilor: Sunt la capatul calatoriei

CantareataGwen Stefani a afirmat, in cadrul unui interviu, ca este lacapatul calatoriei sale ca muzician, din cauza varstei si se gandeste serios sa puna capat carierei sale de peste 30 de an.

Un anunt NEASTEPTAT vine de la varful politicii romanesti: PLEC TRISTA de fiecare data. Din pacate...

Corina Cretu, comisar european pentru politica regionala, a declarat ca de fiecare data cand trebuie sa plece din tara este trista, deoarece constata ca societatea romaneasca este tot mai.

A murit Ileana Constantinescu. Cunoscuta interpreta de muzica populara ar fi implinit 89 de ani peste o saptamana

Ileana Constantinescu, originara din localitatea olteana Comani, ar fi implinit 89 de ani pe 30 mai. A murit in locuinta sa din Bucuresti.

Da, din pacate ANDRA a confirmat, CATALIN MARUTA e devastat: Vreau sa-l menajez din dragoste si respect...

Celebra cantareata Andra trece prin momente neplacute, in conditiile in care Mihai Alexandru, tatal artistei si cel datorita caruia este cea mai populara solista romanca a momentului, intampina.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )