Libnet.ro
UNICEF

23:45

Veste uriasa in familia Simonei Halep. Petrecere mare, dupa ce s-a aflat ca vine un bebe

Playtech Playtech,
Veste uriasa in familia Simonei Halep. Petrecere mare, dupa ce s-a aflat ca vine un bebe

In ciuda perioadei grea prin care trecem, in familia Simonei Halep exista un mare motiv de bucurie, veste care a detensionat in totalitate aceasta perioada de criza. Chiar daca turneele de tenis au fost anulate, regina tenisului mondial se bucura extrem de tare pentru ca i se mareste familia cu un nou membru! Ce eveniment . continuă pe Playtech

Veste uriasa pentru romanii care platesc chirie. Ce s-ar putea intampla cu banii datorati

In contextul crizei medicale care vine cu mari pierderi economice, social-democratii au depus un proiect prin care plata chiriei sa poata fi amanata atat pentru persoanele fizice, cat si pentru firme, pe perioada starii de urgenta. Veste mare pentru chiriasi Partidul Social Democrat PSD) a depus marti, la Parlament, o initiativa legislativa prin care este .

Raiffeisen, veste uriasa pentru mii de romani. Ce clienti sunt vizati de decizie

Decizie foarte importanta luata de Raiffeisen Leasing. Aceasta banca a hotarat sa vina in sprijinul clientilor afectati de pandemia Covid-19 si le ofera acestora posibilitatea de a opta pentru o perioada de gratie de pana la 3 luni pentru plata capitalului. Raiffeisen: clientii sa faca apel la semnatura electronica De asemenea, banca ia in consideratie .

Veste dureroasa pentru Simona Halep si Toni Iuruc. Nicio femeie nu isi doreste asa ceva

Din pacate, criza sanitara prin care trecem a schimbat cursul vietilor multora. Unele afaceri au foarte mult de pierdut, trusturile si-au dat peste cap grilele de televiziune, dar si unele vedete de la noi si-au schimbat total planurile. Nuntile vedetelor, amanate din cauza crizei sanitare Pandemia de coronavirus a fortat lucrurile si a schimbat traiectoria .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )