Libnet.ro
UNICEF

17:45

Veste URIASA pentru TOTI romanii: De acum vor primi MAI MULTE PENSII fiecare! De ce documente ai nevoie...

B1 B1,
Veste URIASA pentru TOTI romanii: De acum vor primi MAI MULTE PENSII fiecare! De ce documente ai nevoie...

Vesti bune pentru toti cei care care au lucrat in mai mult tari europene. Angajatii care au lucrat in 31 de state de pe continent pot solicita pensia pentru fiecare dintre tarile in care au activat. in . continuă pe B1

RECALCULAREA PENSIILOR: Veste BOMBA pentru toti cei care aveau PENSII MICI! Pana cand se mai dau banii...

Noua Lege a pensiilor, care ar trebui sa se aplice integral de la 1 septembrie 2021, aduce si recalcularea veniturilor pentru o parte din pensionari. Proiectul, aprobat de Guvern, prevede mai multe situatii in care.

VESTE BUNA pentru romanii cu masini electrice! Tesla va instala puncte de incarcare rapida in Romania. Care sunt zonele vizate

Constructorul de automobile electrice Tesla a anuntat ca urmeaza sa instaleze in Romania trei puncte de incarcare rapida Supercharger. Statiile de incarcare electrica Tesla vor fi instalate in.

Director INFP, anunt de ULTIMA ORA! Radulian: Cand se va produce MARELE CUTREMUR. Informatia asteptata de toti romanii

Directorul stiintific al Institutului National de Fizica Pamantului, Mircea Radulian, a precizat ca, dupa cutremurul din noaptea de sambata spre duminica, oamenii ar trebui sa fie pregatiti pentru un seism.

Veste buna pentru romani! Vremea se va incalzi in weekend: Care va fi maxima temperaturilor

Meteorologii au anuntat ca un ciclon tropical va lovi Romania in urmatoarele zile. Astfel, temperaturiile vor incepe sa creasca, devenind chiar anormale pentru aceasta perioada a anului. Duminica este.

Veste importanta pentru romani! Cand se da drumul la caldura

RADET a anuntat ca incarcarea instalatiilor a fost finalizata, reteaua de termoficare fiind pregatita pentru noul sezon deincalzire2018-2019, iar echipele de.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )