Libnet.ro
UNICEF

14:00

Vestea anului pentru Ianis Hagi. Spaniolii au facut anuntul, iar Steven Gerrard tremura

Playtech Playtech,
Vestea anului pentru Ianis Hagi. Spaniolii au facut anuntul, iar Steven Gerrard tremura

Anul 2021 incepe pentru Ianis Hagi cu o veste mare din partea spaniolilor: este dorit in Bundesliga de o echipa calificata in optimile Ligii Campionilor. Veste mare pentru Ianis Hagi: e dorit in Bundesliga de o echipa calificata in optimile Ligii Campionilor Ianis Hagi a avut evolutii apreciate in ultima perioada la Glasgow Rangers. Cea . continuă pe Playtech

Ianis Hagi, mesaj manifest pentru un roman necunoscut. Performanta incredibila a unui sportiv

Ianis Hagi, celebrul fotbalist si fiu al lui Gica Hagi, a postat pe contul sau de socializare Facebook un mesaj manifest pentru a sustine un sportiv roman. Ianis Hagi, mesaj manifest pentru un roman necunoscut Ianis Hagi a devenit unul dintre cele mai sonore nume in lumea fotbalului. in varsta de 22 de ani, mijlocasul .

Ianis Hagi, pe prima pagina in Scotia. Declaratiile controversate care l-au pus acolo

Familia Hagi are motive sa fie foarte mandra de reusitele lui Ianis. Tanarul a atras atentia suporterilor dupa ultimele declaratii care l-au adus chiar pe prima pagina in presa din Scotia. Ce a spus acesta si ce spune Gica Popescu despre cele auzite? Ianis Hagi, pe prima pagina in Scotia dupa cateva declaratii controversate Ianis .

Cum a ratat Ianis Hagi 15 milioane de euro. Banii, pierduti din cauza tatalui sau

Dupa un sezon de mare succes la Glasgow Rangers, echipa din Scotia, s-a aflat cum a ratat Ianis Hagi un contract de 15 milioane de euro. Mai mult, banii au fost pierduti din cauza tatalui sau. Ianis Hagi a pierdut 15 milioane de euro Fiind considerat unul dintre cei mai buni jucatori de fotbal de .

Ianis Hagi, dorit de o formatie calificata in optimile Champions League

Jurnalistii de la Mundo Deportivo ii dedica un material lui Ianis Hagi, jucator care conform surselor cotidianului iberic este dorit de o formatie care este calificata in optimile Champions League.

Adela Popescu a facut anuntul in direct la TV. I-a luat pe toti prin surprindere, ce a zis imediat si Dana Rogoz

Intr-un interviu pentru Unica din ianuarie 2020, Adela Popescu si Radu Valcan vorbeau despre al treilea copil. Atunci, prezentatorii TV afirmau in tandem ca in minte le infloreste aceasta idee, dar ca nu stiu cand se va concretiza. Semne bune anul are, asa ca actrita a dat astazi vestea cea mare: va deveni din nou .

Politia Romana a facut anuntul momentului. Ce se intampla pe 11 ianuarie, ca masura de protest

La finele anului trecut noul Guvern, condus de Florin Citu, anunta inghetarea salariilor bugetare, datorita crizei economice. Decizia a venit ca urmare a lipsei banilor la bugetul de stat. in acelasi timp exista si riscul de a intra in incapacitate de plata. Printre cei carora li s-au promis mariri salariale se afla si angajatii Ministerului .

Vestea zilei pentru romanii cu credite. Anuntul vine oficial chiar de la BNR

Vestea zilei pentru romanii cu credite vine de la BNR si are legatura cu indicii ROBOR. Iata ce trebuie sa stie toti cei care au de returnat bani bancii. BNR vine cu o veste buna pentru.

S-a sinucis inainte de sarbatori. Familia vedetei a facut anuntul oficial

Una dintre cele mai cunoscute vedete s-a sinucis inainte de sarbatori, la doar cateva zile de la implinirea a 50 de ani. Familia a facut anuntul oficial. Vedeta care s-a sinucis inainte de sarbatori La doar cinci zile de la implinirea varstei de 50 de ani, o vedeta s-a sinucis chiar inainte de sarbatori. Este .

Se modifica legea pensionarii anticipate? Ministrul Justitiei a facut anuntul momentului

Stelian Ion, Ministrul Justitiei, a transmis ca va propune abrogarea textului de lege vizand pensionarea anticipata a magistratilor, care a fost adoptat in anul 2018. El ar urma sa intre in vigoare de la data de 1 anuarie 2022. Se modifica legea pensionarii anticipate? in urma analizei pe care am facut-o cu privire la subiectul .

Ce se intampla cu Oana Roman pe 14 ianuarie 2021. Vedeta a facut anuntul aseara

Anul 2021 se anunta promitator pentru Oana Roman. Desi acum pe jumatate, despartindu-se de sotul ei, Marius Elisei, in plan profesional, totul merge ca pe roate. Vedeta isi va indeplini unul dintre cele mai mari visuri. Fanii ii vor putea urmari din nou evolutia pe micile ecrane din 14 ianuarie. Oana Roman revine la TV.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )