Libnet.ro
UNICEF

08:30

Vestea care cade ca un traznet. Mai putini bani pentru cresterea copiilor

Antena3 Antena3,
Vestea care cade ca un traznet. Mai putini bani pentru cresterea copiilor

Senatorii dezbat si voteaza, marti, ordonanta de urgenta care plafoneaza indemnizatiile pentru cresterea copiilor pana la echivalentul a 1. 800 de euro. Cel putin 1. 100 persoane sunt afectate de aceasta. continuă pe Antena3

Mai putini bani pentru cresterea copiilor

Senatorii dezbat si voteaza, marti, ordonanta de urgenta care plafoneaza indemnizatiile pentru cresterea copiilor pana la echivalentul a 1. 800 de euro. Cel putin 1. 100 persoane sunt afectate de aceasta.

Dupa ce li s-au majorat salariile, primarii nu mai au bani si pentru angajati

Primarii din mai multe localitati din tara nu mai au fonduri pentru achitarea salariilor angajatilor, dupa ce lor li s-a marit bugetul conform legii salarizarii, potrivit zf. ro. Cincisprezece angajati ai.

Primarii nu mai au bani si pentru angajati, dupa ce li s-au majorat salariile

Primarii din mai multe localitati din tara nu mai au fonduri pentru achitarea salariilor angajatilor, dupa ce lor li s-a marit bugetul conform legii salarizarii, potrivit zf. ro. Cincisprezece angajati ai.

VIDEO Anul in care programul 'Prima Casa' ar urma sa dispara

Guvernul a inceput sa aloce din ce in ce mai putini bani si nici nu se mai fac suplimentari de fonduri acum, in toamna, asa cum s-a intamplat in anii anteriori dupa rectificarea bugetara.

Iorgulescu candideaza pentru un nou mandat in fruntea LPF si promite mai multi bani din drepturile TV

Gino Iorgulescu a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa, ca isi propune sa candideze pentru obtinerea unui nou mandat de presedinte la Liga Profesionista de Fotbal.

Cel mai mare secret al lui Kim Jong-Un, descoperit. De unde are Coreea de Nord bani pentru a face orice ii trece prin cap dictatorului

De ani de zile sub sanctiuni severe internationale, Coreea de Nord are totusi fonduri semnificative pentru a sustine costisitoarele teste nucleare. Ultimul, de o putere extrem de mare, a provocat un cutremur de 6.

Seriale noi: care sunt cele mai asteptate premiere ale toamnei

Serialele noi care se anunta pentru aceasta toamna sunt suficient de bune pentru a ne tine cu sufletul la gura. Daca inca nu ai aflat care sunt noutatile, am facut pentru tine o lista cu 10 seriale noi.

Stelian Tanase, despre dezvaluirile facute de fostul adjunct al lui Coldea: Cea mai periculoasa amenintare pentru ordinea constitutionala din Romania dupa 1989

Colonelul in rezerva, Daniel Dragomir, a facut in ultimele zile numeroase dezvaluiri despre perioada in care a petrecut-o in SRI in subordinea lui Florian Coldea si despre implicatiile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )