Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vestea care cade ca un traznet pentru Elena Basescu de 1 Mai. Ce a facut fostul ei sot

Antena3 Antena3,
Vestea care cade ca un traznet pentru Elena Basescu de 1 Mai. Ce a facut fostul ei sot

Noul sezon estival pare sa fi inceput cat se poate de bine pentru fostul sot al Elenei Basescu, pentru ca Syda s-a lipit de o tanara absolut superba, in mini-vacanta. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis la Consiliul European pentru Brexit: Cel mai important este sa discutam despre cetatenii europeni care traiesc si muncesc in Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, inaintea inceperii lucrarilor Consiliului European de la Bruxelles, ca subiectul cel mai important privind stabilirea liniilor directoare pentru negocierile cu Marea Britanie sunt oamenii si cum le vor fi respectate drepturile, apoi banii din fondurile europene, relateaza News. ro.

Gabriela Firea: Avem mai multe masuri care merg impreuna pentru degajarea aglomeratiei din Capitala

Problema traficului rutier in Capitala va fi rezolvata prin construirea de parcari la intrarile in oras, un management inteligent al traficului, care va fi luat de la zero, precum si aplicarea sistemului de benzi unice, a declarat vineri seara, la Antena 3, primarul general Gabriela Firea. Gabriela Firea: Doresc sa preiau la Primaria Generala responsabilitatea curateniei pe inelul central al Capitalei.

Horoscopul pentru inceputul lunii mai, prezentat de Alina Badic, alaturi de astrologul Vanda Florea (VIDEO)

Alina Badic a vorbit in editia de sambata a emisiunii 360 de garde, alaturi de astrologul Vanda Florea, despre previziunile astrale pentru sarsitul lunii aprilie si inceputul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )