Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vestea la care nimeni nu se mai astepta din partea meteorologilor. Prognoza METEO 27 iulie 2020

Antena3 Antena3,
Vestea la care nimeni nu se mai astepta din partea meteorologilor. Prognoza METEO 27 iulie 2020

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de instabilitate atmosferica. Potrivit meteorologilor, pana la ora 23. 00 se anunta ploi. vijelii si grindina. De asemenea, acestia au anuntat ca, in perioada urmatoare, romanii vor avea parte de vreme foarte calda, temperaturile ajungand la mijlocul saptamanii pana la 38 de grade Celsius la umbra. continuă pe Antena3

Umilinta crunta pentru Victor Ponta! Lovitura neasteptata din partea profesorului Alexandru Rafila. Ce functie isi negociaza medicul acum si cu cine (SURSE)

Victor Ponta si consilierul sau, generalul Silviu Predoiu, fostul sef al SIE, au insistat mult ca Alexandru Rafila sa accepte sa candideze din partea Pro Romania la Primaria Capitalei. Presedintele Societatii Romane de Microbiologie nu le-a raspuns imediat si a cerut un timp de reflectie.

Zeci de tari primesc un ajutor de 1 miliard de dolari din partea Chinei, pentru vaccinul anti-coronavirus. Statele care beneficiaza de imprumut

China va oferi un imprumut de 1 miliard de dolari catre tarile din America Latina si Caraibe, pentru a le facilita accesul la vaccinul anti-coronavirus, noteaza CNN. Ministrul de Externe al Chinei, Wanh Yi,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )